• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

27.08.2018

21:08

USTANI IZ KREVETA I URADI NEKOLIKO SKLEKOVA: Savet Švarcenegera koji govori mnogo o njemu!

Showbiz

USTANI IZ KREVETA I URADI NEKOLIKO SKLEKOVA: Savet Švarcenegera koji govori mnogo o njemu!

Podeli vest

Malo je poznato da Arnold Švarceneger ima profil na Reditu putem kog objavljuje svoje mišljenje o različitim temama, od politike do filma. Njegovi fanovi najviše cene njegove savete o bodibildingu i treninzima

Jedan od fanova mu se požalio da je depresivan i da ima problema s motivacijom, pa ga je zamolio za podršku. 

- Mesecima sam depresivan i nisam mogao da treniram. Možete li mi, molim vas, reći kako da se pokrenem. Kunem se da ću krenuti - napisao je on. 

Arnoldov odgovor oduševio je korisnike na Reditu. 

"Neću biti tako oštar prema tebi. Molim te, nemoj ni sam biti takav prema sebi. Svi se suočavamo s izazovima i neuspesima. Ponekad je život kao trening, ali ključ je u tome da ustaneš. Samo se malo pokreni. Ustani iz kreveta i uradi nekoliko sklekova ili prošetaj. Samo uradi nešto. Korak po korak i nadam se da će ti biti bolje. Nemoj sebe da optužuješ, to je samo beskorisna priča koja ti ne pomaže da kreneš. Nemoj da se plašiš da tražiš pomoć. Srećno", napisao mu je glumac. 

Fan je zahvalio na podršci i poručio mu da će odmah krenuti na trening, a Arnold je rekao da je ponosan na njega i pitao ga kako je prošlo. 

"Bio je težak trening, ali osećao sam se odlično. Jedva čekam da ponovim. Posle tvoje motivacione poruke bio sam veseo i dao sam sve od sebe da tu pozitivnu energiju podelim sa svima", napisao mu je obožavatelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija