• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.08.2018

13:05

S.A.R.S kreću u osvajanje Amerike

Showbiz

S.A.R.S kreću u osvajanje Amerike

Podeli vest

Nakon što je osvojio region, S.A.R.S. kreće u pohod na američki kontinent, gde će od 5-8.oktobra imati četiri koncerta u Njujorku, Torontu, Čikagu i Vašingtonu. Žarka Kovačevića, pevača i frontmena benda, pitali smo šta očekuje od tih koncerata…

- Turneja u SAD i Kanadi je veliki izazov za bend, jer ćemo po prvi put na licu mesta videti koliko S.A.R.S. ima fanova na tom kontinentu. Za sve ove godine smo dobijali mnoštvo komentara na socijalnim mrežama i Youtube-u od ljudi sa tih prostora i stalno nas pitaju kada ćemo doći. Siguran sam da ćemo napraviti dobar provod svim ljudima koji budu došli da nas čuju na nekom od četiri najavljena koncerta u Njujorku, Torontu, Čikagu i Vašingtonu.

S obzirom da ste već stekli status balkanske atrakcije, da punite sale po Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji... očekujete li i da na američkoj turneji

okupite fanove iz svih zemalja bivše Jugoslavije?

- Naravno. Gde god da sviramo van Balkana, uvek dođe šarena ekipa i drago nam je da imamo publiku koja se ne deli po osnovu nacionalnosti, već se svi zajedno dobro provode. I želimo da im poručimo da zaborave korumpirane političare koji nas dele i dođu da zajedno širimo mir i ljubav. Svi su dobrodošli!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija