• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

01.09.2018

12:49

(VIDEO) SKANDAL NA SAHRANI ARETE FRENKLIN! Biskup PIPKAO GRUDI pevačice!?

Showbiz

(VIDEO) SKANDAL NA SAHRANI ARETE FRENKLIN! Biskup PIPKAO GRUDI pevačice!?

Podeli vest

Biskup Čarls Eris, koji je vodio sahranu Arete Frenklin, zaprepastio je javnost svojim ponašanjem. Naime, on se tokom službe dodirivao grudi mlade pevačice Arijane Grande, a potom zbijao sale na račun njenog imena

Zajedno sa svojim verenikom Pitom Dejvidsonom, 25-godišnja pevačica Arijana Grande putovala je do Detroita kako bi prisustvovala sahrani Arete Frenklin ali i izvela jednu od njenih najpoznatijih pesama "A Natural Woman". 
Nakon što je otpevala numeru biskup Čarl Elis, koji je vodio sahranu, doveo je pevačicu do podijuma, a potom zbijao sale na račun njenog imena – kazao je da zvuči kao meni iz restorana brze hrane Taco Bella, a potom je desnom rukom dodirivao njene grudi. 

Ovaj nezgodan trenutak snimile su kamere, te su se fotografije brzo raširile društvenim mrežama. Zbog osude i ogromnog pritiska, Čarls Elis se oglasio u medijima te se izvinio zbog svog ponašanja u itervjuu koji je dao za The Associated Press.


- Nisam imao nameru da dotaknem grudi bilo koje žene. Ne znam, pretpostavljam da sam stavio ruku oko nje i možda sam prešao granicu, možda sam bio previše slobodan i prijateljski nastrojen, ali se izvinjavam - kazao je Elis. 

Nakon ovog skandala mnogi korisnici društvenih mreža su objavljivali ove fotografije sa oznakom (heštegom) #respectariana. 

Biskup je takođe uputio izvinjenje iI povodom šala koje su se odnosile na ime pevačice. 
- Lično i iskreno se izvinjavam Arijani, njenim fanovima i čitavoj španskoj zajednici - rekao je Ellis i dodao: 

- Kada radiš program devet sati pokušavaš da ga održiš živim, pokušavaš da ubaciš neke šale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim Čarlsa, Arijanino pojavljivanje na bini primetio je, ni manje ni više, nego bivši predsednik Amerike Bil Klinton. 

Slično kao i biskup, ni on nije mogao da odoli lepoj i harizmatičnoj pevačici, te ju je, kako pišu svetski mediji, žestoko odmerio. 
Tokom njenog performansa Bil doslovno nije mogao da "skine oči" sa 25-godišnjakinje, te je pratio svaki njen pokret na bini. 

Trenutak njegove pažnje i skoncetrisanosti na pevačicu uhvatile su kamera fotoaparata, te su slike već obišle društvene mreže. 



Očekivano, Tviteraši su već počeli da objavljuju urnebesne komentare kao i meme koji opisuju ovaj trenutak.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zasto

pre 5 godina

Zašto skandal? Pipkao, nežno, nije štipao, nije bio grub, mada neke dame vole malo grubosti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17