• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

01.09.2018

14:52

SREĆNI SMO, VEOMA SMO SREĆNI: Džejms Bond postao otac!

Showbiz

SREĆNI SMO, VEOMA SMO SREĆNI: Džejms Bond postao otac!

Podeli vest

Glumci, Rejčel Vajs i Danijel Krejg kazali su svojim prijateljima da su "veoma srećni" zbod dolaska novog člana u porodicu, piše "Dejli mejl", čime su potvrdili da je beba stigla na svet 

Rejčel i Danijel je ovo prvo zajedničko dete, a koliko su uzbuđeni zbog toga istakla je 48-godišnja glumica u aprilu mesecu kada je po prvi put progovorila o trudnoći.

Slavni par je zajedno već osam godina, upoznali su se na snimanju filma "Kuća snova" 2010. i ubrzo potom i venčali, a do sada nikada nisu želeli da govore o svojim osećanjima u javnosti. Oni su intimu sve vreme čuvali za sebe.

APfoto

Inače, lepa glumica je bila sa poznatim rediteljem Darenom Atenofskim, a iz devetogodišnje veze sa njim ima sina Henrija. 
Danijel je bio u braku sa škotskom glumicom Fionom Ludon sa kojom ima ćerku Elu. Njih dvoje su razveli su se 1994. nakon nepune dve godine braka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija