• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

03.09.2018

17:32

(FOTO) KO JE OVAJ MACAN? Bred se baš promenio, samački život nije ostavio traga!

Showbiz

(FOTO) KO JE OVAJ MACAN? Bred se baš promenio, samački život nije ostavio traga!

Podeli vest

Poslednjih meseci život ga nije mazio. Preživeo je pravi ljubavni brodolom, a njegova bivša Anđelina Džoli je nemilosrdna u borbi za starateljstvo oko dece. Ipak, to se nije odrazilo na njegov izgled, jer prema najnovijim paparaco slikama sa seta filma "Bilo jednom u Holivudu", samački život mu izgleda prija

Iako je već u šestoj deceniji, poznati glumac odavno je miljenik žena širom sveta, a sada je pokazao da može i da se uspešno transformiše. 
U top-formi, sa nešto dužom kosom, isfazoniranom frizurom i stilom večitog zavodnika, on je dokaz da su godine često vrlo blagonaklone prema muškarcima. 

Kao i njegov kolega Džordž Kluni - on je što je stariji zapravo sve bolji. 
A iako se trenutno ne nazire kraj njegovim privatnim problemima, on poslednjih meseci predano radi na filmu "Bilo jednom u Holivudu". Film bi trebalo da se nađe u bioskopima sredinom 2019. godine.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija