• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

07.09.2018

07:36

SANJA NA MIŠIN GROB ODNELA BELE RUŽE UZ POTRESNU PORUKU! Prošlo je 40 dana od ubistva poznatog advokata

Showbiz

SANJA NA MIŠIN GROB ODNELA BELE RUŽE UZ POTRESNU PORUKU! Prošlo je 40 dana od ubistva poznatog advokata

Podeli vest

Na Novom groblju u Beogradu juče je obeleženo 40 dana od tragične smrti beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića

Rodbina i prijatelji položili su na Mišin grob cveće i zapalili sveće, a retko ko od njih je mogao da se suzdrži da ne zaplače. 

Mišina udovica Sanja Papić na groblje je stigla u rano ujutru i položila buket belih ruža na kojem je pisalo: "Suprugu i tati od Sanje i Lare."

Nakon što je upalila sveću, Sanja je napustila groblje, a kasnije su mu počast odali prijatelji i rodbina. Sa suzama u očima, držeći Mišine čitulje u ruci, oni su upalili sveće i pitali jedne druge zbog čega je poznati advokat ubijen.

Dragoslav Miša Ognjanović je ubijen 28. jula oko 20.30 ispred zgrade u Novom Beogradu, dok je njegov sin Petar ranjen. Mišina žena, bivša misica Sanja Papić, dobila je tragičnu vest o ubistvu dok je sa ćerkom Larom bila na odmoru u Hrvatskoj.

Ognjanović je bio jedan od najpoznatijih beogradskih i srpskih advokata, koje se bavio krivičnim pravom. Poslednjih godina je najviše zastupao Luku Bojovića, njegovu porodicu i saradnike.

(FOTO) SANJA PAPIĆ napisala potresnu LJUBAVNU PESMU posvećenu UBIJENOM MUŽU na godišnjicu braka koju NIJE DOČEKALA!

TUGA DO NEBA! Sahranjena mala Anabela, na večni počinak ispratili je drugari i otac!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija