• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2018

12:37

(VIDEO) SPEKTAKL NA PLAŽI! Dejan Petrović koncertom zatvorio sezonu u Crnoj Gori

Showbiz

(VIDEO) SPEKTAKL NA PLAŽI! Dejan Petrović koncertom zatvorio sezonu u Crnoj Gori

Podeli vest

Muzičkim spektaklom na bini koja je u Rafailovićima postavljena tik uz obalu mora, “Dejan Petrović Big Band” i zvanično su zatvorili turističku sezonu u Crnoj Gori pred oko 3000 posetilaca

Vlasnik titule Prva truba sveta, koji je na trgu u Budvi ove godine i otvorio sezonu, priredio je događaj za pamćenje pred istek leta u kome je oborio rekord po broju koncerata ali i poseti na koncertima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija