• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2018

23:14

CECA PEVA U MEKSIKU:  Za fanove iz SAD srpska folk diva ugovorila dva koncerta u Kankunu

Showbiz

CECA PEVA U MEKSIKU: Za fanove iz SAD srpska folk diva ugovorila dva koncerta u Kankunu

Podeli vest

Folk zvezdi Ceci Ražnatović zabranjen je ulazak u SAD, pa je odlučila da 3. i 4. januara nastupi u Kankunu za fanove iz Severne Amerike

Ceca Ražnatović pravi koncerte u dalekom Meksiku, a karte za ovaj spektakl koštaće i do čak 225 dolara! Balkanska zvezda će nastupati 3. i 4. januara u elitnom klubu "Mandala" u Kankunu, a oni koji budu želeli da se nađu u VIP delu, moraće da izdvoje lepu svotu novca!

Srpska folk zvezda će u mondenskom letovalištu na obali Karipskog mora imati dva koncerta. Prvi na dnevnoj žurci koja će trajati od 12 do 18 sati, a drugi narednog dana uveče, kada će pevati od 21 sat, pa sve do dva sata posle ponoći!

 

 

Karte za Cecin koncert već su puštene u prodaju, a njihove cene variraju od blizine bini.

- Najjeftinije ulaznice su one za dnevni parti i u pretprodaji mogu da se nađu po ceni od 50 dolara. Kad je reč o kartama za večernji koncert, one se kreću od 99 do 225 dolara, koliko bi trebalo izdvojiti za VIP deo uz binu. S obzirom na to da klub prima 5.000 ljudi, samo za dnevnu žurku vlasnici ovog lokala će na ime ulaznica inkasirati 250.000 dolara, dok se očekuje da će koncert doneti zaradu od 630.000 dolara, što je ukupno neverovatnih 880.000 dolara! Od toga treba da se oduzme pevačicin honorar koji nije mali, put i troškovi njene ekipe, ali i pored toga svi će zadovoljno trljati ruke - otkriva za Informer jedan od članova Cecinog tima.

(VIDEO) CECA ZANJIHALA KUKOVIMA, MUŠKARCI ODLEPILI! Pevačica je PRAVA BOMBA NA JAHTI!

Ostaje na odmoru u Kankunu

Ceca planira da spoji lepo i korisno, pa će posle nastupa ostati u Meksiku još dve nedelje na odmoru. Folkerka već godinama letuje u svojoj vili na Kipru, a osim što je jednom bila na Tajlandu, ne posećuje egzotične destinacije. Zbog toga je odlučila da ovaj daleki put iskoristi i za uživanje u jednom poznatom rizortu na obali, a društvo će joj praviti ćerka Anastasija Ražnatović.

On dodaje da je interesovanje za ulaznice ogromno, posebno kad je reč o njenim fanovima iz Amerike i Kanade.

- Ceci je zabranjen ulazak u SAD, pošto se nalazi na crnoj listi Vašingtona, pa je ovo idealna prilika da je tamošnja publika vidi i čuje. U periodu kad nastupa u Meksiku tamo su tropske temperature, pa mnogi Srbi koji žive na ovom kontinentu putuju u Kankun na odmor. Verujemo da će tek da pohrle tamo kad saznaju da imaju priliku da čuju Cecu uživo, i to za vreme novogodišnjih praznika - kaže naš sagovornik.

 

 

Zanimljivo je da je za svoj prvi koncert u Južnoj Americi Ceca izabrala klub "Mandala", koji spada u jedan od najvećih lokala za provod na tom kontinentu.

- Klub ima tri sprata i osam barova, a prostire se na 8.000 metara kvadratna. Na tom mestu je koncert nedavno održao Luis Migel, najpoznatiji i najbogatiji meksički pevač, a Ceca će biti prva zvezda sa Balkana koja će nastupiti u "Mandali" - objašnjava naš izvor.


 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lola

pre 5 godina

DA NIJE KAKAV KARTEL NE DAJ BOŽE.ALI BRANIĆE JE BUGARI

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija