• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Eonline.com/Informer.rs

28.09.2018

22:07

(FOTO) KEJTI HOLMS PUNIH 6 GODINA ĆUTI O OVOME: Trpi strašne pritiske i MOGLA BI DA OSTANE BEZ ĆERKE!

Showbiz

(FOTO) KEJTI HOLMS PUNIH 6 GODINA ĆUTI O OVOME: Trpi strašne pritiske i MOGLA BI DA OSTANE BEZ ĆERKE!

Podeli vest

Poznata holivudska glumica Kejti Holms možda jeste otišla od supruga Toma Kruza, ali daleko od toga da se izvukla iz kandži sajentologije. Čini se da je ovaj ozloglašeni kult kontroliše i ucenjuje više nego ikad

Glumica Lea Remini, bivša sledbenica Sajentološke crkve, rekla je štošta nedavno u jednom intervjuu.

– Stalno se pitam zašto njih dve nisu progovorile. Pretpostavljam da su morale da potpišu dokument kojim se zavetuju na ćutanje. Verujte mi, Kejti ne sme sa mnom na ručak, a bile smo bliske prijateljice. Mogla bi da izgubi starateljstvo nad Suri. To je bolesno – rekla je Lea, koja je crkvu napustila 2013, o bivšoj ženi Toma Kruza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Leah Remini (@leahremini) дана 27. Сеп 2018. у 11:44 PDT

Ova izjava se odnosila i na Nikol Kidman, koja je takođe bila u braku sa poznatim lepotanom i jednim od najvećih pobornika sajentologije u Holivudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@moviegodesses је поделио/ла објаву дана 28. Сеп 2018. у 2:29 PDT

Kejti i Tom su se sporazumno razveli pre šest godina, i to samo dve nedelje nakon što je ona predala papire za razvod.

Tada je dobila puno starateljstvo nad ćerkicom Suri, koja danas ima 12 godina.

U jednom ranijem intervjuu Kejti je kazala da nakon razvoda i izlaska iz Sajentološke crkve živi neopterećena sobom i drugima, kako se više ne boji ničega, ne živi prema pravilima. Ipak, ona nikada nije javno progovorila zašto je napustila Toma i crkvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Tom Cruise (@tomcruise) дана 15. Јул 2018. у 6:34 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija