• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena

29.09.2018

11:20

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU PRIZNALA: Osećala sam se bespomoćno, htela sam da se ubijem!

Showbiz

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU PRIZNALA: Osećala sam se bespomoćno, htela sam da se ubijem!

Podeli vest

Jedna od najplaćenijih supermodela na svetu Žizel Bundšen kaže da se u životu borila sa mnogo jakim napadima panike i mislima o ubistvu, prenosi Pipl

Žizel, sada udata za Toma Brejdija, vodi izuzetno zdrav život i ustaje u pet da bi meditirala, a njena deca toliko zdravo jedu da ni za praznike ne uzmu neki slatkiš. Ona, međutim, u svojoj knjizi "Lekcije: Moj put do smislenog života", kaže da je njen život bio daleko od savršenog. 

"Stvari mogu da izgledaju savršeno spolja, ali nemate pojma šta se zaista dešava", rekla je u intervjuu za Pipl. 

"Osećala sam da je možda vreme da podelim neke od mojih slabosti i to mi je pomoglo da shvatim da, sve što sam proživela, ne bih nikada promenila, jer mislim da sam to što jesam baš zbog tih iskustava." 

Žizel, jedna od šest sestara koje su odrasle u Horizontini, kaže da njeno detinjstvo "nije bilo ništa specijalno", sve dok je nije otkrio lovac na talente u Sao Paulu u njenoj četrnaestoj godini. Nakon teškog početka u industriji mode ("rekli su mi da mi je nos veliki i da su mi oči previše male i nikada nećeš biti na naslovnici"), probila se 1997. godine, kada je prošetala u toplesu na reviji Aleksandra Mekvina, a sledeće godine se pojavila na naslovnici Voga kao primer "povratka oblina". Ona je napravila promenu i posle "heroinskog izgleda" devedesetih, Žizel je postala poznata kao "grudi iz Brazila". 

Foto: AP/Photo



Kaže da je prvi napad panike imala na letu u malom avionu 2003. godine, da bi počela da paniči i od tunela, liftova i otvorenog prostora. 

"U karijeri mi je odlično išlo, bila sam bliska sa porodicom i uvek sam smatrala sebe pozitivnom osobom, zbog čega sam bila gruba prema sebi. Pitala sam se 'zbog čega treba da osećamo ovo?' Razmišljala sam kao da mi nije dozvoljeno da se osećam loše. Ali osećala sam se bespomoćno. Vaš svet postaje sve manji i manji, ne možete da dišete, što je najgore što sam ikada osetila."

Kada su panični napadi počeli da je guše i u kući, Žizel je razmišljala o samoubistvu. 

"Zaista sam pomišljala: 'Ako samo skočim sa balkona, to će se okončati, i nikada više neću morati da brinem o ovom osećanju koje mi urušava svet'." 

Kada je otišla kod specijaliste i on joj prepisao ksanaks, odlučila je da se ne oslanja na lekove. "Pomisao o tome da budem zavisna od nečega činila mi još gore jer sam pomislila: 'Šta ako izgubim tabletu? Šta onda? Hoću li umreti?' Jedino što sam znala jeste da mi je bila potrebna pomoć." 

Po savetu doktora, Žizel je totalno promenila način života. 

"Pušila sam, pila bocu vina i tri moka frapućina svakoga dana i sve sam ostavila u jednom danu", rekla je manekenka, koja je izbacila i šećer i okrenula se jogi i meditaciji da bi se izborila sa stresom. "Mislila sam, ako te stvari na bilo koji način izazivaju ovaj bol u mom životu, ostaviću ih." 

Tada je i razmislila o odnosima sa ljudima, ali i o ljubavnim vezama i shvatila da je "sama" u svojoj potrazi za dušom, pa je ostavila Leonarda Dikaprija 2005. godine. Gledajući unazad, kaže da nema loših osećanja. 


"Svako ko prođe kroz naš život je naš učitelj, oni ulaze u naše živote da nas nauče nešto o nama samima. I mislim da je to bio on. Šta je dobro u odnosu na loše? Poštujem ga zbog toga što je bio."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija