• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

02.10.2018

23:07

CECA BESNA POSLE NAPADA NA NJENU KUĆU: Uhapsite te teroriste, istraumirali su mi sestriće!

Showbiz

CECA BESNA POSLE NAPADA NA NJENU KUĆU: Uhapsite te teroriste, istraumirali su mi sestriće!

Podeli vest

Ceca Ražnatović traži da se objave imena, prezimena i fotografije vandala koji su u nedelju sa tri automobila pokušali da ulete u njenu kuću u Ulici Ljutice Bogdana

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je jako besna zbog vandalskog napada na njenu kuću! Ona kaže da ne želi da joj ti teroristi, kako naziva napadače, narušavaju porodični mir. Zahteva od policije da što pre pronađe ljude koji su u nedelju ujutru sa tri automobila pokušali da ulete u njenu kuću u Ulici Ljutice Bogdana na Dedinju.

- Besna sam! Istraumirali su mi sestriće, koji su spavali u sobi koja je odmah iznad tih vrata. Kakvo je to vandalsko ponašanje? Šta da su se srušili stubovi? Šta da se Iliji i Petru, koji imaju samo pet godina, nešto dogodilo? Ne želim to ni da zamislim! Neću više da tolerišem takvo maltretiranje - kaže u jednom dahu vidno iznervirana pevačica.

Deca na udaru

Blizanci su spavali u sobi koja je odmah iznad tih vrata. Šta da su srušili stubove, da vrata nisu blindirana?

Ona dodaje da jedva čeka da se počinioci pronađu, privedu i osude:

- Zahtevam da se ti vandali, ti teroristi uhapse! Tražim da se objave njihova puna imena i prezimena, fotografije i da odgovaraju pred zakonom. To je za zatvor! Na šta to liči da mi neko upada kolima u kuću, da mi se zakucava u vrata, lomi ih i ruši stubove. Bogu hvala da su vrata blindirana, pa nisu uspeli da ulete, ali šta bi bilo da nisu?! - pita se Ražnatovićeva.

U trenutku napada u kući je bila cela porodica: Ceca, njena deca Veljko i Anastasija, brat Milan, sestra Lidija sa suprugom Predragom i decom, blizancima Ilijom i Petrom, starijim sinom Viktorom i ćerkom Helenom.

Foto: Ilustracija

Ceca i blizanci

- Blizanci su se istraumirali, spavali su, i od jedanput je sve počelo da gruva. Tresla se kuća. To je bilo kao da je teroristički napad. Šta glume ti mangupi, teroriste? Misle da mogu da prođu nekažnjeno.

Navijači Zvezde napravili sačekušu za Veljka

Pre četiri godine navijači Crvene zvezde napravili su sačekušu Cecinom sinu Veljku, i to ispred kuće. On je izašao da isprati društvo, kada ga je napala grupa od tridesetak momaka.

Jedna od najvećih balkanskih zvezda kaže da je često ćutala, ali da je posle ovoga rešila da uradi sve kako bi zaštitila svoju porodicu.

- Celog života ćutim, ali neću da dozvolim da bilo ko ugrožava bezbednost moje dece, mojih maloletnih sestrića, sestričine, moje porodice. Ja sam slobodan građanin ove zemlje i zahtevam da me država zaštiti. Ne dozvoljavam da mi iko narušava mir - jasna je Ceca.

 

JEZIVA NOĆ U DOMU VELIKE BALKANSKE ZVEZDE U BEROGRADU: Napad na Cecu!

 

(VIDEO/FOTO) POGLEDAJTE SNIMKE VANDALSKOG NAPADA NA KUĆU CECE RAŽNATOVIĆ!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodora Lektora

pre 5 godina

Eh, Ceco, Ceco, ne može se reći "odmah iznad tih vrata". Odmah je vremenska odrednica, a ne prostorna. Može se reći: neposredno, vrlo blizu, do..., itd.

Nemanja

pre 5 godina

Jadna Ceca. Koliko je samo ljudi njen muz istraumirao.

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20