• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2018

10:39

NINA JE NAŠA MISS SPORTY! Ova kajakašica je NAJLEPŠA SRPSKA SPORTISTKINJA!

Showbiz

NINA JE NAŠA MISS SPORTY! Ova kajakašica je NAJLEPŠA SRPSKA SPORTISTKINJA!

Podeli vest

Mlada kajakašica Nina Džombeta sve češće na sebe skreće pažnju javnosti- kako zbog sve boljih sportskih rezultata, tako i zbog svog atraktivnog izgleda

Lepa Novosađanka prisutna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje fotografije zbog kojih je mnogi smatraju jednom od najlepših srpskih sportistkinja. Iako ima samo 23 godine, Nina je već ponela i titulu Miss Sporty, po istoimenoj sportskoj seriji donjeg veša Cheek by Lisca, čiji je ambasador.  Kajakašica čija je specijalnost jednosed na 200m i 500m ne krije da i tokom treninga voli da izgleda lepo i ženstveno, što je ne sprečava u tome da treninge odradi "muški".

Zimi se treninzi odvijaju na vodi, koliko to vreme dozvoljava, a najviše u teretani i na trenažeru, ukoliko je hladno. Naravno, svake godine imamo pripreme na mestima gde je vreme pogodno za veslanje na vodi, kaže naša reprezentativka u kajaku.

Ovu sezonu je završila učešćem na Državnom prvenstvu, a već sada počinje pripreme za sledeću. Ninu od aprila ponovo očekuju brojna tajmičenja, a cilj su medalje na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Po svemu sudeći, njeno vreme tek dolazi.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija