• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

10.10.2018

21:46

(FOTO) KARLEUŠA PUKLA 50.000 EVRA ZA 7 DANA NA MALDIVIMA! Ovako pevačica sa porodicom letuje na Rajskom ostrvu

Showbiz

(FOTO) KARLEUŠA PUKLA 50.000 EVRA ZA 7 DANA NA MALDIVIMA! Ovako pevačica sa porodicom letuje na Rajskom ostrvu

Podeli vest

Jelena je sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom odsela u luksuznom hotelu "One and only Reethi Rah", u kojem ih polupansion košta čak 6.600 evra

Jelena Karleuša je spiskala neverovatnih 50.000 evra za sedam dana na Maldivima! Pevačica je otputovala sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Nikom i Atinom na ovo rajsko ostrvo, a ovo putešestvije će ih koštati kao jedan manji stan u Beogradu.

Foto: Informer

POBEDNICA "ZADRUGE " I POP ZVEZDA U ŽESTOKOM RATU! KARLEUŠA: Kija, pokojna si; KIJA: Kačiš se na mene da bi bila u novinama!

Veliki hedonista

"Mala od skandala" je odsela u luksuznom hotelu "One and only Reethi Rah", u kojem polupansion (doručak i večera) za njih četvoro plaća neverovatnih 6.600 evra.
- Karleuša je hedonista i nikada nije žalila para kada je uživanje u pitanju. Otkako je Duško potpisao ugovor sa kineskim fudbalskim klubom Gvangžu vredan 17,5 miliona evra, još više može da se opusti, pa i bahati. Kada je predložila mužu da odu baš u ovaj hotel na Maldivima, on je bez problema pristao. Nedavno mu je preminuo otac Milan i baš mu je bio potreban mir, koji je tamo sigurno pronašao - kaže izvor Informera blizak bračnom paru.

On dodaje da je novac koji su dali za hotel samo deo ukupne svote koju će na ovom odmoru potrošiti:
- Putovali su na Maldive preko Istanbula. Za avionske karte su dali oko 10.000 evra, jer su želeli da putuju biznis-klasom. Baš su odlučili da ne žale para na ovaj odmor - prenosi naš sagovornik.

Foto: Informer

 

Sve dodatno plaćaju

Pored para koje su dali na hotel i prevoz, supružnici dosta keša troše i na uživanje na samom ostrvu:
- Njima su u hotelu u aranžman uključeni samo doručak i večera, tako da sve ostalo moraju dodatno da plate: ručak, piće, slatkiše za klinke. Jelena i Duško su i ranije dosta novca trošili na putovanja, ali mislim da su ovog puta pukli najviše para do sada - objašnjava naš sagovornik.

Karleuša do zaključenja ovog broja nije želela da komentariše to što je za sedam dana uživanja spiskala pravo bogatstvo, pa na naše poruke nije odgovarala.

KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU O ANI NIKOLIĆ: Ne mogu da podnesem da svi se*u o njoj, njenoj kilaži i ponašanju, a u lice joj se SMEŠKAJU!

 

Vozi bicikl za ćerkama dok Duško vežba


Jelena je sa Maldiva objavila nekoliko video-snimaka na Instagramu. Na jednom se vidi kako sa svojim naslednicama Nikom i Atinom vozi bicikl kroz prelepi vrt hotela, dok se na drugom nazire kako Duško vežba čak i kada je na odmoru.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Frankfurt

pre 5 godina

Kako ONA spiskala 50.000€?! Pa to joj je sve jadan Duško platio kao i kompletno njeno foliranje skupom garderobom i plastičnim operacijama.Odakle njoj pare?Ona cvinjla nema! Sponzoruša kao i sve druge.

Prle

pre 5 godina

Pacenica.... Duska u noge i d..e da ljubi svaki dan !!!!!

Sirotinjo

pre 5 godina

Nemojte vise da placete nad svojom sudbinom. Da vas gazda/e plaćaju normalno ne biste rekli da je ova "pukla", neke pare. Nije pukla. Ima te pare i svesno ih trosi. Ne volim je, ali, da ste sposobni da radite posao i da imate gazde, koje bi vas placale kako treba, i vi biste "pukli" te pare i svojoj deci priustoli zadovoljstvo. Ovako? Plačite i lažite narod, za male pare.

Djura

pre 5 godina

Da 50000€...a posle dolaze izvrsitelji da joj popisu stvari zbog infostana...i ona jos prica o moralu ...takvih ima puno u srbiji i treba svi u zatvor ili da se napravi na nekoj planini odvojeni sektor slican golom otoku pa da vide...vucicu reaguj...molim redakciju da se pusti komentar....pozdrav

Marko

pre 5 godina

Lako je trošiti tuđe pare. Žena mozga nema. Iskreno mo je zao njenog skromnog muža.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija