• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

24.10.2018

21:26

DIREKTOR KBC PROGOVORIO O STANJU DARKA LAZIĆA: Mnogo toga zavisi od reakcije organizma, SUMANUTO JE REĆI DA JE STABILNO!

Showbiz

DIREKTOR KBC PROGOVORIO O STANJU DARKA LAZIĆA: Mnogo toga zavisi od reakcije organizma, SUMANUTO JE REĆI DA JE STABILNO!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić, juče je imao tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, kad je njegov automobil sleteo sa puta i prevrnuo se na krov

Dok mnogi izvori njegovo stanje ocenjuju i kao konačno stabilno, direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović iz prve ruke otkriva najsvežije informacije:

- On je i dalje u jako teškom stanju, životno je ugrožen. Ima politraumu s multiorganskim povredama. Svaka od tih povreda je teška - kaže Stojanović, uz napomenu da je u ovoj situaciji sumanuto pričati o "stabilnom" stanju.

Na pitanje da nam objasni šta tačno "politrauma" podrazumeva, on kaže:

- On nije bio vezan, tumbao se kolima, pa je celo telo preživelo traumu. E sad, em što postoji trauma, em što je napravio kontuzije i prelome, sad očekujemo reakcije organizma koje počinju da se javljaju na svim nivoima. To je sad bitka s reakcijom celog tela. On je tu na intenzivnoj nezi, na mašini za disanje, pratimo njegovo stanje iz minuta u minut i na osnovu toga ćemo videti šta i kako dalje. Dok ne dobijemo odgovor njegovog organizma, ne možemo davati nikakve druge prognoze, niti planirati bilo šta - objašnjava Stojanović, a na pitanje da li to onda znači da se i operacije koje se pominju, odlažu do daljnjeg, on kaže:

- Operacije čega? Nemojte me molim vas pitati nešto što ne znam, što je nepredvidivo. Ljudi komentarišu svašta, a ne znaju medicinu, bave se predviđanjima i izvode nekakve zaključke. Takve stvari ne znamo čak ni mi. To sve zavisi od njegovog organizma i od toga da li će u međuvremenu da odreaguje, kako će da odreaguje i šta će se desiti. Ne možemo pričati ni o čemu dok to prvo ne budemo videli. Ne bih se bavio prognozama, jer je to u ovakvoj situaciji nemoguće. Sad se očekuje reakcija organizma na tu široku traumu i tek ćemo tada znati šta i kako. Da ja mogu da predvidim tako nešto, dobio bih Nobelovu nagradu. Ono što je bitno je da reagujemo u svakom trenutku. Napravio sam konzilijum za njega, pazimo ga, pratimo ga sa svih aspekata, pa ćemo videti - završava Stojanović.

Folk pevač Darko Lazić, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću kada je rano njegov automobil sleteo sa puta u blizini njegove porodične kuće u Brestaču, u trenutku nezgode imao 1,39 promila alkohola u krvi, što se tretira kao teško pijanstvo.

PEVAČ IMA UNUTRAŠNJE KRVARENJE! STANJE DARKA LAZIĆA SE POGORŠALO, OTKAZALI MU BUBREZI I JEDNO PLUĆNO KRILO




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radex

pre 5 godina

Ne daj se Darko, svi smo uz tebe, preguraces ti to.

Ljubo

pre 5 godina

Mnogi su od Boga otudjili ,a onda se u Boga uzdaju .Molitva i odlazak u Crkvu ,kada si najsretniji coveka spusta na zemlju medju normalno .... .

Ljilja

pre 5 godina

Moja sestra je isto prošla pre 17 god, prelom butne kosti, karlica, rebra, ugruvana pluca.Bila je na aparatima 10 dana.Povratila se, operisana i sve je u redu.I Darko će.

Ned

pre 5 godina

Nažalost, još jedan mlad čovek. Pijan vozio preko 100 na sat. Ko zna, da ovako nije završio možda bi sutra neko dete takav pregazio. Ovako, nek mu je Bog u pomoći. Verovatno je to radio svaki dan i prava je sreća da se nije desilo ranije i da neko nedužan osmi njega nije nastradao.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija