• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

26.10.2018

13:33

NOVI UDARAC ZA DŽONIJA DEPA! Tužna vest za sve ljubitelje "Pirata sa Kariba"

Showbiz

NOVI UDARAC ZA DŽONIJA DEPA! Tužna vest za sve ljubitelje "Pirata sa Kariba"

Podeli vest

Za ljubitelje Džonija Depa i filma "Pirati s Kariba" stigla je tužna vest

Naime, Džonija Depa (55) izbacili su iz postave planetarno popularne američke filmske franžize "Pirati s Kariba" i više neće biti u ulozi kapetana Džeka Speroua u novom nastavku koji "Dizni" planira da snimi, prenosi "Daily Mail".

Scenarista Stjuart Beti prvi je u javnosti izašao sa informacijom kako slavnog glumca više neće angažovati.

- Mislim da je odradio sjajan posao. Očigledno je da se poistovetio sa ulogom, učinio ju je svojom i ona mu je donela najveću slavu - rekao je scenarista.

Džoni Dep se još nije oglasio ovim povodom.

Podsećamo, on je igrao glavnu ulogu u svih pet nastavaka koji su snimljeni u proteklih 15 godina. Ipak, poslednii put je plovio u nastavku "Dead Men Tell No Tales" koji je imao najmanju zaradu na bioskopskim blagajnama.

Foto: printscreen youtube

Džoni Dep se nebrojeno puta do sada našao u centru skandala. Nakon mukotrpnog razvoda od Amber Herd koja ga je optužila za zlostavljanje i probleme sa zavisnošću o alkoholu. Tokom leta zabrinuo je obožavatelje lošim izgledom i drastičnim gubitkom kilograma.

Takođe, letos je pod dejstvom alkohola u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, a nedavno se dogodio i incident sa snimanja "Lavirint" gde je Džoni fizički nasrnuo na lokacijskog menadžera filma.

Udarao ga je u rebra, a ljudi sa seta su ga jedna vodojili. Nakon toga, kako je istakao jedan od prisutnih svedoka koji je istakao da je Dep na set došao u "toksičnom stanju" menadžeru je nudio novac da ga udari i ivkao je: "Udari me ako smeš, evo ti 100.000 dolara." Kako su tada američki mediji preneli, Džoni je zapravo poludeo zato što su gradske vlasti odbile da mu došuste dodatnih pola sata snimanja na ulici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija