• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/Verica Milijić

29.10.2018

19:07

NATAŠA MILJKOVIĆ: Mi smo velika, srećna porodica!

Showbiz

NATAŠA MILJKOVIĆ: Mi smo velika, srećna porodica!

Podeli vest

Srđan je dobar čovek, ali naš odnos, osim sina Lazara, uključuje i njegovu Danijelu, mog Žarka... i zato im hvala...

Da svađe i skandali ne moraju da budu recept za uspeh, kako je to već postala praksa na domaćim televizijama, primer je Nataša Miljković, voditeljka Jutarnjeg programa TV Prve, "Jutro sa Natašom". Svake subote i nedelje ujutro, dok se na ostalim televizijama sve trese od muzike, gde se smenjuju orkestri i kulturno-umetnička društva, TV Prva je hrabro odabrala drugačiji recept i od ove jeseni dala prostor Nataši Miljković i njenim gostima.

Ova lepa, plavokosa voditeljka daleko od toga da je previše mirna i neprimetna. Svojim blagim i uljudnim nastupom, a onda i gostima na kojima bi mogli da joj pozavide i mnogo iskusnije kolege, Nataša je britkim pitanjima i upornim traženjem odgovora uspela da stekne vernu publiku, koja ostaje uz nju od početka do kraja programa.

I, nije da se tabloidi baš nikada nisu bavili Natašom. Posle braka sa glumcem Srđanom Timarovim, Nataša je uplovila u novu vezu, pa je prvo pojavljivanje u javnosti sa partnerom Žarkom Tarićem i te kako bilo primećeno. A onda je osvanula i fotografija na kojoj je Nataša sa bivšim suprugom, njegovom devojkom, svojim partnerom i sinom Lazarom. Velika srećna porodica! Što da ne, reći će vam ona. Tako treba. E ali nije to tako lako... Ipak, ona je uspela. Čak je bivšeg muža pozvala da joj bude gost u emisiji! Posle je pričala da se skamenila, da je bilo treme... ali videlo se da je tu, ipak, sve u redu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic) on Oct 20, 2018 at 11:19am PDT

Pa kako ste uspeli, iskreno, da održite tako dobar odnos sa Srđanom, bivšim suprugom? Prosto nam dođe da pitamo - pa zašto ste se vas dvoje uopšte razveli? Jer sigurno ste svesni da je takav odnos retkost...
- Nije to lako, ali lakše je od mržnje i huškanja, verujte mi. U početku deluje teško, ali posle ide samo od sebe. Ne mogu da zamislim drugačije niti je iko od nas zaslužio rat, prezir i "koga više voli??!". Srđan je dobar čovek, ali naš odnos uključuje i njegovu Danijelu, mog Žarka... i zato im hvala!

Da li vam je bilo teško da se odlučite da uđete u novu vezu? Mnoge mame budu u dilemi kako to objasniti detetu, šta reći... tatama je nekako uvek to lakše, zar ne?
- To ne mogu da objasnim...

Bele špagete za mog Lazara

Šta ćete da kuvate za ponedeljak?
- Bele špagete. Lazarovo omiljeno jelo koje sam mu pravila subotom, ali, pošto moje subote više nisu normalne subote, i meni smo prebacili za ponedeljak. A to je sad moja subota.

Niste preterano bili aktivni na društvenim mrežama, a sad u okviru posla koji radite "škljocnete" i selfi... Da li je to samo radi uspomene ili je to vaša nova pasija?
- Nisam tip koji voli da slika svoj život. Imam osećaj da najvažnije promakne dok pokušavamo da ga fotografišemo. Ali prihvatam da možda nisam u pravu, pa škljocam, škljocam.

Sada se čitavi životi odvijaju baš na društvenim mrežama... Malo smo, čini se, preterali i u tome. Da li vi u nečemu preterujete?
- Ja nisam ni u čemu preterala. Niti ću.

Tek ste stigli u jato TV Prve, a već ste se pošteno naradili. Celo leto je bilo vaše, da tako kažemo, a sada vas gledamo vikendom. Imate li vremena za odmor preko dana i kako on izgleda? Mnogi će ovaj intervju čitati opušteno kod kuće dok vi budete radili...
- Pokušavam da nađem to vreme, ali ne ide. Borim se za vreme sa Lazarom, da on ne oseti ovu promenu, ali vreme za prijatelje i opuštanje baš i nemam ovih nedelja. Ali razumem da je to ono što zovemo "porođajne muke".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic) on Oct 16, 2018 at 11:06am PDT

Da li smo zaboravili šta je dokolica?
- Ja nisam. I rado je se sećam.

Svaka vaša emisija, svaki gost, čini se da su deo neke vaše misije da nešto rešite, ispravite, doterate do kraja. Kako se borite sa samom sobom kada shvatite da je nemoguće, da nam mnogo toga ne ide od ruke, da mnogo stvari nije dobro, nije sređeno... Da li padnete ponekada? Kako se podignete?
- Mislim da su pokušaji važni. U dobrom pravcu, ka dobroti, ka zdravlju. Jedan korak ne garantuje cilj, ali, kako kažu, ako sedneš u pogrešan voz, svaka stanica je pogrešna. Ja se samo trudim da "Jutro sa Natašom" bude pravi voz, pa dokle stignemo.

Čega se najviše plašite kada je reč o poslu?
- Da se ne uspavam ujutru! To je trauma koja me budi i danima kad ne radim.

Koga želite da dovedete u emisiju? Imate li neku neostvarenu želju?
- Postoji ta lista, Igor Mandić je godinama bio na njoj, dovela sam ga. Vedrana Rudan stiže ovog vikenda. Bajaga u novembru. Tako da se nadam da će i Đorđe Balašević, Paolo Sorentino i Al Paćino uskoro...

Pokazali ste da jutarnji program vikendom ne mora da bude narodno veselje da bi se gledao. Da li ste zadovoljni sobom u ovoj ulozi?
- Pitanje je da li ste vi zadovoljni? Ja sam težak slučaj kad ocenjujem sebe.

Šta biste promenili kod sebe, inače, ne samo kada je reč o poslu?
- Rado bih bila 10 godina mlađa, ali iskustvo ne bih dala.

Imate li ta preslišavanja same sebe, to vrzmanje misli po glavi?
- Trudim se da se poštedim sebe. Ponekad uspem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic) on Aug 31, 2018 at 4:37am PDT

Šta su vaši strahovi kada je reč o detetu i vaspitanju? Vršnjačko nasilje? Kako sina učite da se bori i snalazi? Je l' se snašao u školi? Jer ponekada ocene budu najmanji problem i pre ih pitamo šta je sve bilo van časova nego šta si dobio iz matematike, na primer?
- Ocene jesu najmanji problem, ali ja sa njim, nemam problem. Moj problem su oni koji nisu problem svojih roditelja. Srećom, okružen je samo dobrom decom, tako da ni taj problem nemam. Ali, kad slušam druge, tuđe priče, vezujem sigurnosne pojaseve i sebi i njemu. To radim razgovorom, puštam mu vesti, objašnjavam mu svet koji se dešava oko njega i onda slušam pitanja na koja, često, ni sama nemam prave odgovore. Sem ljubavi.

Šta su, osim televizije, vaše strasti? Italija? Zna se da je obožavate. Šta još?
- Rim, dobra knjiga, teretana i dobro vino.

Jeste li nekada razmišljali da se preselite u Italiju, ako jeste - zašto niste?
- Jesam i hoću. Plan mi je da tamo primam penziju.

Koji ćete sledeći film odgledati u bioskopu?
- "Zaspanka za vojnika".

Da li ćete ići na Bajagin koncert, recimo? Ili da slušate Hadžimanova, Biseru, Gabi, Mateju...
- Na oba planiram da idem. Ne znam kome se više radujem.

Šta vas je juče nasmejalo?
- Lazar kad je navlaku za sedište za bicikl stavio sebi na glavu kao kapu za tuširanje. Oboje smo tako otišli na njegov trening. ne shvatajući šta ima na glavi sve dok nismo videli tuđe poglede. Njegov osećaj stida i smeh su me nasmejali do suza, ali to je ok, zar ne.
 



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija