• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2018

09:59

MI JESMO JAVNE LIČNOSTI, ALI NISMO JAVNI WC! Marija Šerifović poludela zato što je FANOVI CMAČU I DODIRUJU ZNOJAVIM RUKAMA!

Showbiz

MI JESMO JAVNE LIČNOSTI, ALI NISMO JAVNI WC! Marija Šerifović poludela zato što je FANOVI CMAČU I DODIRUJU ZNOJAVIM RUKAMA!

Podeli vest

Ja sam tu da se slikam sa vama, da vam pružim ruku, da vas pogledam u oči, da se nasmejem... iskrena je bila Marija

 
Nedavni snimak Ane Bekute koja je odbila bakicu obožavateljku kada je htela da joj poljubi ruku naišao je na razne osude, pa je pričajući na tu temu svoj sud o tome dala i još jedna članica žirija Zvezda Granda Marija Šerifović.

Marija je priznala da je velika čistunica, te da ne voli kada je fanovi, kako je rekla, cmaču.

- Da vam iskreno nešto kažem. Mi jesmo javne ličnosti, ali mi zaista nismo javni WC. Ne volim da me neko grli, da me ljubi, da me žvali, da me bali... Uz dužno poštovanje svih mojih fanova. Ja sam tu da se slikam sa vama, da vam pružim ruku, da vas pogledam u oči, da se nasmejem, ali nema potrebe da se ljubimo, da se cmačemo - izjavila je Marije u "Exkluzivu", pa otkrila još jedan zanimljiv podatak o sebi.

- Ja se kupam 5 puta dnevno. Ja ne mogu da podnesem to. Kada izađem u grad pa mi se neko očeše o ruku, ono sa znojavom rukom, ja bih se ubila! - priznala je pevačica.

DARKO JE PIO, DROGIRAO SE, SAD PLAĆA CENU! Šerifovićka pobesnela, pa poručila: OSTAVITE GA NA MIRU, JE*EM LI VAM I SEME I PLEME!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alfa

pre 5 godina

Kupanje? Pet puta dnevno?Verovatno,postoji razlog?Možda........

Petar

pre 5 godina

Muka mi je više od ovakvih javnih ličnosti. Dno Srbije.

Acaxxx

pre 5 godina

Mogla bi malo na terapiju.Ocigledno ti je potrebna.

losion

pre 5 godina

da,jeste javne ličnosti,niste javni wc ali vas je većina zrela da vas javnost baci u javni wc,pa i tebe.ana bekuta ne dozvoljava da je u ruku poljubi starija obožavateljka - a nju mlađanu ljubi Mrka sav znojav,podbuo,turoban i otečen od alkohola.aferim

Ljube

pre 5 godina

Mnogo si ti visoko poletela a znaš kako kažu, koja ptica visoko leti nisko pada. Digla si previše nos i sebi dozvoljavaš previše, čak i da javno psuješ obične ljude kao kočijaš a realno nemaš baš takvo pokriće.

Psihijatar

pre 5 godina

Kad mlatis lovu od nas onda budi spremna i na WC kritike gospodjice.

Nesa

pre 5 godina

Znaci ti nisi javni WC a fanovi su onda g..na. Neverovatno je koliko ste poludelei od umisljenosti. Psujes seme ljudima koji kritikuju postupak neizivljenog balavca, koji je nastradao svojom greskom, a mogao je da ubije necije dete, unuce, oca majku, ama bilo koga. Smatras da su fanovi prljavi da bi mogli da vas dodirnu, pa gde ide i dokle ide tvoje ludilo devojko (ako to jesi). I ti i taj mladi covek ste dobri pevaci, ali sta je sa ljudskoscu. Mislite li da na svetu ima jos koga pored vas a da je necemu dostojan. Pazi, kupati se pet puta dnevno, je bolest. Teska bolest, i treba to leciti devojko. Neko je zaboravio da vas nauci da i "slavu" treba nositi dostojanstveno.

Rade

pre 5 godina

Marija je bolesna cistunica. Nase pare ti nisu znojave.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija