• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

01.11.2018

12:58

(FOTO) BOMBA! NAJIZAZOVNIJE IZDANJE Džej Lo, haljina nema šta da pokrije, SEVNULE GRUDI I GUZA!

Showbiz

(FOTO) BOMBA! NAJIZAZOVNIJE IZDANJE Džej Lo, haljina nema šta da pokrije, SEVNULE GRUDI I GUZA!

Podeli vest

Zvezda decembarskog izdanja magazina InStyle je latino diva Dženifer Lopez

Slavna Džej Lo pozirala je u provokativnom izdanju pokazujući svoje poznate obline. Kako prenosi portal The Sun ovo je jedan od njenih najslobodnijih fotografisanja do sada. Upravo je sa ovom 49-godišnjom pevačicom počela era u kojoj se slave ženske obline. 

Uprkos ovome, pevačica je rekla za magazin da joj isprva nije bio plan da inspiriše žene širom sveta. 

 - Bila sam ono što jesam. U mojoj porodici obline su uvek slavile. To je prosto deo naše kulture -  kazala je.

O pravima i osvešćivanju žena Džej Lo je rekla: 

 "Mislim da se desio taj moćan momenat u kojem se žene ne libe da kažu ono što zaslužuju. Ne razumem zašto jedna žena ne bi mogla da bude i pevačica i glumica i plesačica."

Pevačica se dotakla i priče o pređašnjoj vezi sa glumcem Benom Aflekom. Džej Lo tvrdi da je danas mnogo lakše biti u vezi nego ranije. 

 - Bilo je ludo. Sada makar mogu da vam pokažem ko sam. Onda su svi verovali svemu što pročitaju u tabloidima, a mnogo puta nije bilo ni blizu istine - kaže pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Oct 31, 2018 at 9:43am PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija