• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs/Informer.rs

16.11.2018

11:47

(FOTO) NAKON NEUSPELE ROMANSE pevačica se krije se od paparaca u... koferima?!

Showbiz

(FOTO) NAKON NEUSPELE ROMANSE pevačica se krije se od paparaca u... koferima?!

Podeli vest

Već neko vreme kolaju bizarne glasine da je Tejlor Svift praktikovala da putuje i krije se u sopstvenom prtljagu, kako je ne bi primetili radoznali paparaci...

Glasine su počele u julu ove godine kada je njen tim uslikan s ogromnim koferom/kovčegom koji su čak dvojica unosila u njen stan na Menhetnu, u vreme kada se mislilo da se zabavlja sa Džoom Alvinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing Australia already

Објава коју дели Taylor Swift (@taylorswift) дана 10. Нов 2018. у 1:37 PST

Pevačica se nakon neuspele romanse sa glumcem Tomom Hidlstonom trudila da ide ispod radara medija, pa su mnogi tada pomislili da je zapravo ona u koferu koji je njen tim pažljivo nosio.

Sada je njen kolega i pevač Zejn Malik u intervjuu za britanski "Vogue" zapravo rekao: "Putovala je u koferu", misleći na Tejlor i time ponovo pokrenuo ove spekulacije.

Nije isključeno ni da se šalio, ali i nije toliko neverovatno da je pevačica zaista to radila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17