• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2018

13:44

(VIDEO) POP IZNENAĐENJE: U novoj pesmi Davida Temelkova sve pršti od energije!

Showbiz

(VIDEO) POP IZNENAĐENJE: U novoj pesmi Davida Temelkova sve pršti od energije!

Podeli vest

Njegova muzikalnost do sada se ogledala mahom u baladama („Ljubavi“, „Balerina od stakla“, „Dal ona zna“, „Bila je bolja“, „Ljubav na daljinu“...) kojima je skrenuo pažnju širom regiona na svoj izuzetan muzički talenat

David Temelkov se ovog puta na regionalnu scenu vraća u pravoj muzičkoj energetskoj bombi – i konačno ćemo čuti ovog mladog pevača kako grmi i koristi svoj interpretativni maksimum. 'Svijet se primijenio' pesma je koja će biti pravo osveženje i oduševljenje za sve koji znaju Davidov muzički put, a nesumnjivo će svojim kvalitetom radijskog hita privući i neke nove simpatije. Po mnogima impresivne Davidove vokalne sposobnosti ovom pesmom su dobile sasvim novu dimenziju. 

O saradnji sa Davidom i radu na novoj pesmi govorio je i autor Miroslav Rus.

- Posle prve ispitivačke faze u autorsko-izvođačkom duelu Davida i mene, mislim da sam pročitao njegovu snagu i prednosti, te sada krećemo iz sve snage. O kojoj snazi govorim, može se videti već na prvom singlu iz te serije - "Svijet se promijenio"! David je tu pokazao sav svoj raskošni pevački talent i po meni otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pevačkoj karijeri, koju ću nadam se, zajedno sa svojim timom znati i moći pratiti. Rad sa njime zaista doživljavam kao projekt!

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija