• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs/Informer.rs

08.12.2018

13:14

(VIDEO) UŽASI MODNE INDUSTRIJE! Nekadašnja lepotica spala na kost i kožu!

Showbiz

(VIDEO) UŽASI MODNE INDUSTRIJE! Nekadašnja lepotica spala na kost i kožu!

Podeli vest

Manekenka Bela Hadid je zabrinula fanove nakon što je objavljen umetnički video "Love" magazina u kojem se lepotica vidi kako pozira u kupaćem kostimu

Bela Hadid je u klipu istakla da se u protekle dve godine oseća najbolje, kao i da smatra da joj je zdravlje na vrhuncu. Takođe se prisetila kako nije uvek imala samopouzdanje i da se ugledala na stariju sestru, ali nije toliko obraćala pažnju na sebe.

- Sada se osećam veoma udobno u svojoj koži i ne gledam u druge da bih procenila kakva osoba treba da budem - istakla je Bela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ? (@bellahadid) дана 4. Дец 2018. у 4:37 PST

 

Fanovi su njenu izjavu da joj je zdravlje najbolje do sada dočekali "na nož", jer smatraju da je manekenka previše mršava i samo "kost i koža", pa da to ne može biti zdravo nikako.

A KOLIKO BEŠE ZARAĐUJU? "Pre nego što izađu na pistu, Viktorijini anđeli PROLAZE LOGOR GLADI"!

Ovo je baš tužno. Priča o prihvatanju sebe dok se sasušila do kostiju. Modna industrija je varvarska i odvratna sa svojim standardima za 'lepotu'", "Užas! Previše je mršava, samo kosti!" i "Vidim joj svaku kosti, ne može da me ubedi da je to zdravo", samo su neki od komentara na ovaj video.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija