• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BETA, TANJUG

25.12.2018

13:54

DRAMA U HOLIVUDU! Kevin Spejsi optužen za seksualno napastvovanje tinejdžera

Showbiz

DRAMA U HOLIVUDU! Kevin Spejsi optužen za seksualno napastvovanje tinejdžera

Podeli vest

Američki glumac Kevin Spejsi će biti optužen za seksualno napastvovanje jednog tinejdžera u julu 2016. u restoranu u Nantaketu kod Bostona, rekao je tužilac u američkoj državi Masačusets

Okružni sudija Majkl O'Kif rekao je za list Boston Gloub da Spejsi treba da se pojavi u Okružnom sudu u Nantaketu 7. januara. 

Policija s ostrva Nantaket istražuje od novembra 2017. ove navode o napastvovanju pošto je majka tinejdžera izjavila da je podnela tužbu protiv glumca. 

Bivša voditeljka Heder Anru je izašla u javnost u novembru 2017. godine i rekla da je glumac uvukao ruku u pantalone njenog tada 18-ogodišnjeg sina u restoranu Klab Kar u julu 2016. godine. 

Kevin Spejsi prvi put se ovim povodom oglasio na Tviteru, a u trenutku kada je objavljen datum njegovog pojavljivanja pred sudom. On je postavio na svom profilu isečak isečak iz filma "Kuća od karata" u kome on, glumeći Frenka Andervuda, govori o svojoj nevinosti. 

 - Sigurno neću platiti cenu za nešto što nisam uradio. Ne biste verovali u najgore bez dokaza? Ne biste žurili sa osudom pre činjenica -  govori on u pomenutom isečku filma, prenosi BBC. 

Vest da je Spejsi uznemiravao tinejdžera u jednom baru pojavila se u novembru 2017. godine, a sve do sada Spejsi je ćutao o tom incidentu koji se navodno dogodio u julu 2016. godine. Osim tog slučaja, Spejsi je optužen i za seksualni pokušaj 1986. godine i brojne druge pokušaje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija