• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2018

09:30

HOLIVUDSKA ZVEZDA  dolazi na novogodišnji nastup JK

Showbiz

HOLIVUDSKA ZVEZDA dolazi na novogodišnji nastup JK

Podeli vest

Holivudska zvezda čije se ime drži u tajnosti doći će na novogodišnji nastup Jelene Karleuše u hotelu "Metropol"! Pop zvezda je još jednom pokazala da pomera granice domaćeg šoubiznisa jer će ovo biti po prvi put da jedna tako velika svetska zvezda dođe na nastup neke naše pevačice

Zbog posebnih mera bezbednosti svetska zvezda koja je svima dobro poznata ne želi da se njen identitet otkriva. Kako se spekuliše, sleteće u Beograd na dan dočeka, ali nije poznato koliko će dana boraviti u našoj prestonici.

Ovo ne treba da čudi, jer među skoro dva miliona pratilaca koliko ih ima samo na društvenoj mreži Instagram, Jelenu prati i veliki broj svetskih zvezda koje joj neretko lajkuju fotografije i ostavljaju komentare ispod istih.

Novogodišnji nastup pop dive biće specifičan jer je jedini izvođač koji će u srpskoj prestonici za novogodišnju noć nastupiti na dva mesta. Prvo u hotelu "Metropol", a zatim u klubu "Kasina".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija