• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

31.12.2018

15:33

(FOTO) SEKSI PLAVUŠA SE PORODILA PRE DVA MESECA: Neću da vas lažem da sam vežbala i hranila se zdravo!

Showbiz

(FOTO) SEKSI PLAVUŠA SE PORODILA PRE DVA MESECA: Neću da vas lažem da sam vežbala i hranila se zdravo!

Podeli vest

Poznati model Kejt Apton pre dva meseca postala je mama i priznaje kako nije lako skinuti trudničke kilograme u vreme praznika...

Kejt je objavila fotografiju sa bebom i jednom devojčicom iz šetnje po plaži, a kraj fotografije je napisala kako joj je sada najvažnije da provede kvalitetno vreme sa porodicom.

 


Iako je mnogim manekenkama najvažnije da odmah nakon porođaja izgledaju kao da nikada nisu ni bile trudne, Kejt je čini se opuštenija po tom pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Kate Upton (@kateupton) дана 29. Дец 2018. у 11:07 PST



- Malo kardia tokom šetnje po plaži sa porodicom. Neću da vas lažem sa pričom da sam vežbala i hranila se zdravo. To je teško tokom prazničnih dana. Putujem i uživam u vremenu s porodicom. Pokušavam da ne pokleknem već da ovo iskoristim kao motivaciju da se vratim na staro. Preda mnom je dugačak put gubitka kilograma koje sam dobila u trudnoći i osećam se odlučnom da ih izgubim u 2019 - napisala je Kejt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija