• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

31.12.2018

16:14

(FOTO) KIMKA MOLI ZA POMOĆ: Nikada mi nije bilo ovako, imam psorijazu po celom telu!

Showbiz

(FOTO) KIMKA MOLI ZA POMOĆ: Nikada mi nije bilo ovako, imam psorijazu po celom telu!

Podeli vest

Poznato je da rijaliti zvezda Kim Kardašijan boluje od psorijaze. Do sada je uspešno uspevala da sakrije ove promene na koži, ali sada joj je bolest uznapredovala

Ova hronična kožna bolest nije prenosiva i ne zna joj se tačan uzrok. Psorijaza joj se proširila po celom telu pa je Kim na društvenim mrežama zatražila pomoć.

(FOTO) SEKSI PLAVUŠA SE PORODILA PRE DVA MESECA: Neću da vas lažem da sam vežbala i hranila se zdravo!

 

- Mislim da je došlo vreme da počnem da koristim lekove za psorijazu. Nikad mi nije bilo ovako i više ne uspevam da je prekrijem šminkom. Imam je po celom telu. Da li je neko od vas probao lekove protiv psorijaze i koji je najbolji? Treba mi pomoć što pre - napisala je Kim na Tviteru.

 

 

- Na desnoj nozi postoji jedan deo gde je psorijaza baš vidljiva i prestala sam da se trudim da je sakrijem. Sada već svi znaju da je imam, pa zašto onda da je skrivam? - rekla je Kim pre dve godine i dodala:

- Nakon svih ovih godina, naučila sam da živim s tim.

(FOTO) RAZVEO SE OD NAJLEPŠE ŽENE NA SVETU, a sada čeka dete sa 30 godina mlađom suprugom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija