• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

31.12.2018

18:41

(FOTO) JEDNA U MILION! Ona je proglašena najlepšom ženom na svetu za 2018. godinu!

Showbiz

(FOTO) JEDNA U MILION! Ona je proglašena najlepšom ženom na svetu za 2018. godinu!

Podeli vest

Sa samo četiri godine nosila je reviju Žan Pol Gotjea, a sa deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogu...

Proslavila se 2007. godine kao šestogodišnjakinja, kad su je prozvali "najlepšom devojčicom na svetu". Jedanaest godina kasnije Tilan Blondo ponovno je proglašena najlepšom devojkom na svetu, ovog puta u izboru TC Candlera za 2018. godinu.

Popis najlepših žena TC Candler započeo je 1990. godine, a tvrdi se da je to "najraznolikiji izbor lepotica". Njihov video s ovogodišnjim devojkama na listi najlepših skupio je čak dva miliona pregleda u samo dva dana.

(FOTO) RASTOPIO ŽENSKA SRCA: Poznati glumac ima poruku za sve očeve!

 

Druga najlepša je tajvanska glumica Čou Cu-ju, treća izraelska manekenka Jael Šelbija, a četvrta američko-filipinska glumica Liza Soberano.

Izbor je osnovao britanski filmski kritičar TC Candler, a među najlepšim ženama dosad bile su Mišel Fajfer, Marion Kotijar i Džordan Dan.

Tilan je sa samo četiri godine nosila reviju Žan Pol Gotjea, a sa deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogu. Editorijal je izazvao kontroverzu, jer je bila veoma našminkana i odevena u kratku haljinu.

(FOTO) SEKSI PLAVUŠA SE PORODILA PRE DVA MESECA: Neću da vas lažem da sam vežbala i hranila se zdravo!

 

Kći francuskog fudbalera Patrika Blondoa danas je ambasadorka L'Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerke Lolite Lempike.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Kako neko sa takvim usnama moze da bude proglasen najlepsom? Takodje nos samo sto joj nije usao u usta.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija