• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

01.01.2019

12:17

(FOTO) RIKI MARTIN USVOJIO TREĆE DETE, devojčicu Lusiju!

Showbiz

(FOTO) RIKI MARTIN USVOJIO TREĆE DETE, devojčicu Lusiju!

Podeli vest

Portorikanski pevač i glumac Riki Martin objavio je na Instagramu da je dobio treće dete, ćerku Lusiju

Martin je na Instagramu objavio fotografiju ruku novorođenčeta uz opis da je zajedno sa suprugom arapskim umetnikom Džvanom Josefom i 10-godišnjim blizancima "zaljubljen u Lusiju".

- Presrecni smo jer smo postali roditelji prelepe i zdrave devojčice Lusije Martin Josef. Ovo su posebni momenti za nas i jedva čekamo da vidimo gde će nas ova predivna beba odvesti. Svi smo zaljubljeni u nju i njena divna braca i Džvan i ja - poručio je Martin.



Martin je inače pošle godine bio nominovan za nagradu Emi za sporednu ulogu u seriji "Američka krimi priča: Ubistvo Đanija Versaćea".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija