• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

07.01.2019

17:11

OVA ŽENA JE NEUNIŠTIVA! Kejt Midlton ponovo trudna?

Showbiz

OVA ŽENA JE NEUNIŠTIVA! Kejt Midlton ponovo trudna?

Podeli vest

Kraljevska porodica tu vest još nije potvrdila, ali čudno je to što još nisu ni demantovali vest...

Britanska kraljevska porodica poslednjih godina naglo se širi. U aprilu prošle godine Kejt je rodila princa Luisa, a onda je, pred kraj godine i Megan Markl najavila svoju trudnoću. Dete Harija i Megan stići će na proleće, a sada se šuška da u kraljevsku porodicu stiže i još jedna prinova.

Na kraju prošle godine na kraljevskom dvoru je počelo da se šuška da Kejt Midlton čeka četvrto dete. Kraljevska porodica tu vest još nije potvrdila, ali čudno je to što još nisu ni demantovali vest. Kada je neka vest lažna, porodica se obično pobrine da glasine brzo budu utišane.

(FOTO) UVOD ZA OSKARA? "Boemska rapsodija" iznenađenje Zlatnih globusa

 

Kejt i Vilijam već imaju troje dece – princa Džordža (5), princezu Šarlot (3) i osmomesečnog princa Luisa, a britanski portali prenose da je izvor blizak porodici izjavio da je Kejt rekla da želi "barem troje dece". Vojvotkinja od Kembridža se poslednji put u javnosti pojavila na božićnoj misi, a njena vitka figura nikako nije odavala znakove trudnoće.

Foto: AP/Reuters

Ipak, možda je upravo u tome ključ. Naime, u prve tri trudnoće, Kejt je patila od trudničke hiperemeze – reč je o stanju koje podrazumeva teške mučnine i povraćanje, a u ekstremnim slučajevima trudnice budu hospitalizovane. Osim toga, trudnička hiperemeza izaziva dehidraciju, poremećaj elektrolita, a logična posledica je i mršavljenje. Upravo zbog toga je Kejt na počecima svoje tri dosadašnje trudnoće izgledala vidno mršavije i oslabljeno.

BRITNI SPIRS PREKIDA KARIJERU! Pevačica otkazala sve nastupe zbog bolesti oca


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anarhista

pre 5 godina

А шта друго раде ови паразити, него се размножавају, и шишају овце на паузама.

Senovic

pre 5 godina

Избичевати трећи БУРСКИ рат у породици .

Nislijka

pre 5 godina

Zar se ovaj ne zalaze otvoreno za smanjenje stanovnistva na planeti?!

Vesna

pre 5 godina

Potpuno normalna praksa u kraljevskim porodicama gde mora da se obezbedi naslednik u slucaju da ranije rodjeno dete umre. I kraljica Elizabeta ima cetvoro dece, zar ne?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija