• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2019

15:25

(HIT VIDEO) ODLEPIĆETE KAD OVO VIDITE! Evo kako je Zoran Šumadinac sa pesmom "AUTOTUNE" napravio haos na Internetu!

Showbiz

(HIT VIDEO) ODLEPIĆETE KAD OVO VIDITE! Evo kako je Zoran Šumadinac sa pesmom "AUTOTUNE" napravio haos na Internetu!

Podeli vest

Donosim odluke da plivam sad kroz oblake, tako u nedogled, tako u nedogled..., peva ezoterista, radioesteziolog, astrolog i hipnoterapeut Zoran Šumadinac, čija je pesma "Autotune" postala mega hit na internetu! Za samo nekoliko dana njegova pesma na Jutjubu ima čak 636.000 pregleda

 

Ova pesma je ušla i na "trending" listu na Jutjubu. Nekima je snimak iz emisije urnebesno smešan, nekima je zabavan, a ima i onih koji tvrde da je pomenuta pesma hit na prvo slušanje. U svakom slučaju, Zoran je uspeo ono što je najteže, a to je da se preko noći izdvoji iz mase pevača.

Šumadinac u odelu profesora vrcka na bini dok izvodi svoj hit, a kako sve to izgleda možete pogledati na snimku:

Zoran, za kojim sada vlada veliko interesovanje, kaže za portal espreso.rs da je i njega i njegove saradnike iz "Sezam produkcije" iznenadila tako snažna reakcija na društvenim mrežama:

– Iskreno jeste, kako mene tako i moje saradnike. Mi kad smo radili na "Autotunu" znali smo da će biti poput "Magije". Međutim "Autotune" je prešišao "Magiju" već prvog dana - kaže Šumadinac uz opasku, da se ne obazire previše na komentare, kojih je pregršt na društvenim mrežama:

– Znam da je numera fantastik i da se razlikuje od ostalih žanrova koje se slušaju na ovim prostorima. "Autotune" nosi jasnu poruku mladima, da se bore za svoje ideale, svoj životni put i da ne odustaju. Da nikako ne dozvole da ih drugi sputava i zavarava, već da slede svoje snove. To upravo govori tekst pesme: "Donosim odluke da plivam sad kroz oblake, tako u nedogled, tako u nedogled…" Znači sledim svoje snove, želje, idem dalje…


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 5 godina

Kakvi je bre ovo sranje. Definitivno ovaj svet je sisao sa uma.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija