• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

23.01.2019

15:36

IRINA ŠAJK O MAJČINSTVU: Ne mislim da mi je to promenilo život

Showbiz

IRINA ŠAJK O MAJČINSTVU: Ne mislim da mi je to promenilo život

Podeli vest

Ruska manekenka Irina Šajk jedna je od najtraženijih manekenki današnjice i prva Ruskinja koja se pojavila na naslovnici magazina Sprorts ilustrejted

Irina je već više od dve godine u vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom. Par je pre godinu i po dobio ćerku Leu i od tada je manekenka karijeru ostavila po strani. 

Budući da im je devojčica malo porasla Irina je u intervjuu za W magazin pričala o svom povratku u manekenske vode, ali i o najlepšoj ulozi majke. 

Irina je snimila kampanju za Intimisimi, koji ju je i otkrio pre mnogo gpodina u Moskvi. Tražili su jedno lepo lice koje će zameniti Anu Beatriz Baros i pronašli su Irinu. 

Manekenka je objasnila šta za nju znači biti seksi: 

"Nije seksi samo žena koja je u grudnjaku i štiklama. Svaka žena je seksi na svoj način, to je nešto što izvire iz tebe i nije poenta da to pokazujete na sve strane. Za mene je seksi i žena obučena u odelo i patike. Kako se krećete, kako govorite, kakav vam je karatkter, e to je seksi.“ 

A za majčinstvo kaže: 

 - Uvek kažem da je činjenica da sam postala majka jedna od najboljih stvari na svetu. Ne mislim da mi je to promenilo život, ali promenilo me je u smislu da se osećam bolje. Porodica je najvažnija stvar na svetu -  zaključila je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59