• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2019

20:38

(FOTO/VIDEO) GLAMUROZNA DODELA MAC NAGRADA! ŠOKANTAN NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Preko bine nosila krst na leđima

Showbiz

(FOTO/VIDEO) GLAMUROZNA DODELA MAC NAGRADA! ŠOKANTAN NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Preko bine nosila krst na leđima

Podeli vest

Večeras je održana prva dodela MAC nagrada u Beogradu, a poznati su se okupili u Areni ne bi li prisustvovali ovom događaju o kojem se već mesecima priča

Prvi je stigao Sergej Ćetković, koji kaže da se raduje ovakvim manifestacijama i da nije video ovoliko novinara jos od Kanskog filmskog festivala gde je promovisao svoj film.

Crvenim tepihom prošetalo je oko 200 izvođača iz celog regiona što Mac svrstava među najveće manifestacije ovog tipa u ovom delu Evrope.

U okviru "muzičkog takmičenja" učestvovale su neke od najvećih muzička zvezda iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Jeleni Karleuši i Aci Lukasu priznanje za najbolju saradnju

Nagrade za najbolje pop izvođače osvojili su Tropiko bend i Leksington bend. Za najbolje repere proglašeni su Sennidah i grupa "Who See".Rok priznanja su dobili sastavi "Bajaga i Instruktori" i "Parni valjak". 

Reper Rasta osvojio je nagradu za najbolju modernu dens numeru, a zatim je izveo svoj hit "Kavasaki" i oduševio publiku. Karolina Gočeva dobila je nagradu za najbolju etno/"new world" pesmu , kao i Sanja Ilić i Balkanika.

Nagradu za najbolju modernu i tradicionalnu folk numeru osvojila je Milica Pavlović, a Aci Lukasu pripalo je priznanje za koncert godine, koji je održao u beogradskoj "Štark areni".

 

Među prvima je na ceremoniju došao muzičar Stjepan Hauser, član internacionalno poznate grupe "2Cellos" i nekadašnji verenik Jelene Rozge.

U razmaku od nekoliko minuta pojavila se i njegova bivša draga, a Rozga sa nije pozdravila sa njim, pa je istakla da se nisu ni čuli oko njene nove pesme koju će predstaviti večeras.

Nekadašnja članica grupe "DnD" Danijela Karić, ćerka Dragomira Karića, pojavila se sa partnerom Ivanom Mileusnićem, a za ovu priliku odabrala je kombinaciju koja ističe njene obline. 

Marija Šerifović kaže da bi volela da osvoji nagradu u kategoriji najboljii ženski izvođač u regionu jer je to najprestižnija kategorija.

Na dodelu nagrada iz Turske je došla i Emina Jahović.

 

 

Uvek atraktivna Milica Pavlović kaže da bi dodelila nagradu Novaku Đokoviću jer smatra da ima odlican sluh.

Crvenim tepihom prošetali su i Jovana i Željko Joksimović.

Nataša Bekvalac je nastup posvetila svim ženama, a na bini se pojavila noseći krst na leđima.

 

Dok je nastupao Rasta, u pozadini je đuskala Jelena Karleuša.

 

(VIDEO) OVACIJE ZA JK! Pogledajte Karleušin prvi nastup posle porno skandala

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija