• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

17.02.2019

13:28

"LJUDI, NE ŠALITE SE... PA JUČE SAM SE IZLJUBIO S NJIM"! Šabanove kolege u šoku zbog smrti kralja narodne muzike!

Showbiz

"LJUDI, NE ŠALITE SE... PA JUČE SAM SE IZLJUBIO S NJIM"! Šabanove kolege u šoku zbog smrti kralja narodne muzike!

Podeli vest

Vest o tragičnoj smrt Šabana Šaulića potresla je celu Srbiju, pa i njegove brojne kolege za muzičke scene. "Zanemeli smo", "Nemojte da se šalite, ljudi", "Juče sam se izljubio s njim"... To su samo neke od reakcija Šabanovih kolega nakon što su saznali gorku istinu o njegovoj smrti

 

- Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u "Aleji velikana" - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je veoma potresena zbog smrti kolege.

Mira Škorić je bukvalno zakukala:

- Jao majko mila! O, Bože! Šta je ovo? Šta se to desilo? Izvini, ne mogu da pričam. Šokirana sam - rekla je pevačica.

POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ! Legendarni pevač stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj!

Dragan Kojić Keba je samo kratko izustio:

- Juče sam se izljubio s njim - rekao je Keba, zaplakao i spustio slušalicu.

- Šta da kažem? Prva komšinica je uletela kod nas i rekla nam, a onda sam se čula sa Vladom Perovićem i potvrdio mi je. Ne mogu da verujem, mozak mi je proključao. Ode naše božanstvo, ode naše estradno carstvo. Sada je sve završeno! Neka mu je laka crna zemlja. Mučenik je toliko radio, tolike kilometre prešao, spavao je s mikrofonom. Niko ga nije mrzeo, niko nema za njega i njegovu porodicu da kaze jednu ružnu rec. Svi smo počinjali s njim, za sve nas je bio Bog - rekla je Nada Topčagić.

(FOTO) POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ!

- Ode moja lutka. Ne mogu da dođem sebi. Popila sam lekove, ne pomažu - rekla je Zlata Petrović.

- Hasan me zvao i rekao: "Otišao moj brat, ode naša zenica oka". Noćas nisam mogla da spavam, imala sam neki predosećaj, koji me nikada nije izdao. Jutros sam ispratila sina Jovana na Zlatibor i rekla mu: "Polako da vozis", a to nikad ne govorim. Joj, kako ćemo sad bez Šabana, bez našeg brata?", kaže Petrovićeva.

- Otišao je velikan narodne muzike i jedan od retkih po kojem se prepoznavala naša muzička baština. Zasluženo noseci titulu Kralja narodne muzike više od pola veka je punio srca lepotom a naše duše vanvremenskom ljubavlju koja će trajajati večno koliko i pesme kojima je zadužio sve nas koji se bavimo muzikom. Kako se gradi karijera,voli publika, neguje muzika samo je mali deo nasleđa ovog doajena. Hvala ti Šabane za sve. Počivaj u miru jer pesme će tvoje vesliti,tugovati i odgajati još mnoge generacije dok poslednji zvuk harmonike ne utihne - rekao je Aleksandar Milić - Mili.

 

(VIDEO) ODLAZIŠ, ODLAZIŠ, RUŠIŠ MI SVE! Ovo je poslednja pesma koju je Šaban Šaulić otpevao u nemačkom klubu neposredno pre nesreće!

 

Željko Joksimović je na Tviteru objavio Šaulićevu fotografiju uz dirljivu poruku.

- Otišao je najveći... Neka ti je večna slava, dragi Šale. Saučesće porodici... - napisao je Željko.

 

 

OGLASILA SE PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA: Utihnuo je najlepši glas, napustio nas je suprug, otac, deda i kum!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija