• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

27.02.2019

16:54

LEJDI GAGA O BREDLIJU KUPERU: Ništa posebnije od tog trenutka

Showbiz

LEJDI GAGA O BREDLIJU KUPERU: Ništa posebnije od tog trenutka

Podeli vest

Nastup Ledi Gage i Bredlija Kupera oduševio je sve prisutne u Dolbi teatru na dodeli Oskara, a nakon dva dana, koliko ne jenjava priča o njihovom nastupu, oglasila se i sama pevačica

Ona je na društvenoj mreži Tviter napisala da ništa posebnije nije moglo da bude od tog trenutka u kom su nastupili. 

 - Ništa ne bi moglo biti posebnije od deljenja ovog trenutka na Oskaru s pravim prijateljem i umetničkim genijem -  napisala je pevačica. 

Mnogi su se pitali kako će na njihov odnos gledati Irina Šajk, Bredlijeva partnerka i majka njihove ćerke, izgleda da se Irina nije mnogo potresla.

Irina i Ledi Gaga su se čak srdačno izljubile na svečanoj ceremoniji dodele Oskara.

Pevačica i njen partner u filmu Bredli Kuper pod lupom su javnosti od kada je izašao njihov film "Zvezda je rođena" (A star is born), te se dosta pisalo da su njih dvoje u romantičnoj vezi.

Još veću sumnju izazvalo je i to što je pevačica nedavno raskinula veridbu sa svojim dugogodišnjim dečkom Kristijanom Karinom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
88

pre 5 godina

To sto su se Lejdi Gaga i Irina poljubile ne znaci da ne bi moglo steceno prijateljsvo tokom snimanja filma da ode u nezeljenom pravcu bez namere pevacice i glumice u filmu .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija