• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.03.2019

10:07

POVREDIO SAM KIČMU, A NAŠLI SU MI TUMOR! Ivan Tasovac prvi put otkrio detalje drame kroz koju je prošao!

Showbiz

POVREDIO SAM KIČMU, A NAŠLI SU MI TUMOR! Ivan Tasovac prvi put otkrio detalje drame kroz koju je prošao!

Podeli vest

Direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture Ivan Tasovac, krajem prošle godine imo je nezgodu - pao je igrajući košarku, ozbiljno povredio kičmu i završio u bolnici, gde je ostao mesec i po dana

I on se suočio s onom starom narodnom da nesreća nikad ne ide sama. Otkriven  mu je i tumor na pršljenu. Na kraju je, srećom, iz sveg izašao kao pobednik, a kroz šta je sve prošao prethodna dva meseca prvi put posle nesreće i borbe za život progovorio je za medije.

- Tog dana sam se povredio igrajući košarku i prebačen sam u Urgentni centar u ne baš novoigodišnjem raspoloženju. lekari su konstatovali da mi je pukao prvi pršljen i da su male šanse da najluđu noć provedem igrajući čoček. Već sutradan se pokazalo da je to tek bio početakmedicinskog zapleta za mene i meni bliske ljude, pošto je na snimcima otkriven i veliki tumor na četvrtom pršljenu. Naredne nedelje su bile ispunjene raznoraznim pregledima i analizama kako bi se utvrdila priroda tumora. sve u svemu da ne bih skliznuo u patetiku, imao sam vrhunsku negu, operisao me je tim sjajnih lekara koje je predvodio doktor Slaviša Zagorac. Tumor je odstranjen, sportska povreda sanirana i ja sam posle više od šest nedelja napustio bolnicu -priča Tasovac.

Kako kaže, vreme je da odustane od košarke.

- Polako počinjem da verujem da je za muškarce u određenim godinama bolje da se posvete manje ekstremnim sportoima kao što su štrikanje, heklanje i šah.

IVAN TASOVAC HITNO PREVEZEN U URGENTNI CENTAR!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 5 godina

Da si se bavio heklanjem sigurno ti ne bi nasli, to sto su ti nalsi i sada bi tvoja slika na ovo clanku bila crno-bela. Imao si vise srece nego pameti...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija