• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2019

12:40

UMRO PEVAČ GRUPE "PRODIDŽI"! Telo pronađeno u stanu u Engleskoj, sumnjive okolnosti smrti!

Showbiz

UMRO PEVAČ GRUPE "PRODIDŽI"! Telo pronađeno u stanu u Engleskoj, sumnjive okolnosti smrti!

Podeli vest

Pevač grupe "Prodidži" preminuo je u 49. godini. Kit Flint je pronađen mrtav u svom stanu u Engleskoj.

Telo pevača  policija je otkrila u ponedeljak ujutro nakon što je hitna pomoć odgovorila na izveštaje o čoveku koji je bio bez svesti. Njegova smrt se ne tretira kao sumnjiva..

Policija se još nalazi u njegovoj kući i ispituje se uzrok smrti, ali njegovu smrt policija ne tretira kao sumnjivu.   

"Primili smo poziv oko osam sati i kada smo stigli mogli smo da konstatujemo samo smrt 49-godišnjeg muškarca. Njegova smrt se ne tretira kao sumnjiva", prenosi Miror izjavu policije.

Kit je bio pevač benda Prodidži, jednog od najvećih engleskih bendova. Kasnih ’80-ih upoznao je di-džeja Lijama Hauleta i upitao ga da li može da uradi neke mikseve za njega. Jedne noći, kada su se Kit i Liroj Tornhil vraćali sa rejva, okrenuli su Lijamovu kasetu na B stranu kako bi čuli neke od njegovih sopstvenih stvari; bili su potpuno oduševljeni. Rešili su da ga pitaju da li želi da pušta muziku dok njih dvojca igraju na sceni. Lijam je pristao — i tako je rođen Prodidži.

 Flinta je bio prepoznatljiv po upadljivosti, pank odeći, šminki i frizuri sa dve čirokane, često različite boje. Njegov stil pevanja podsećao je na pank pevanje slično grupi Sex Pistols.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatko

pre 5 godina

Da nisu umešani Rusi, kao u slučaju Skripalj ? ??? ???

Laki

pre 5 godina

.........., sumnjive okolnosti smrti! Njegova smrt se ne tretira kao sumnjiva?????????????? Jeste vi pijani u redakciji.....!?!?!??!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija