• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

05.03.2019

13:15

(FOTO) DUŠKO STIGAO IZ KINE! Tošić uz neutešnu suprugu Jelenu u porodičnom domu na Dedinju!

Showbiz

(FOTO) DUŠKO STIGAO IZ KINE! Tošić uz neutešnu suprugu Jelenu u porodičnom domu na Dedinju!

Podeli vest

Slavna radijska voditeljka, Divna Karleuša preminula je u nedelju nakon duge i teške bolesti. Njena ćerka, popularna pevačica, Jelena Karleuša, skrhana je bolom, a najveću podršku u ovim teškim trenucima pružaju joj prijatelji i članovi porodice

Njen suprug, a Divnin zet, fudbaler Duško Tošić primio je ovu tragičnu vest u Kini, gde igra fudbal za jedan tamošnji klub. Čim je saznao da je njegova tašta preminula on je odmah krenuo za Srbiju, a sada je i stigao u njihovu porodičnu kuću na Dedinju.

Foto: pink.rs

On je brzinom svetlosti prošao automobilom pored prisutnih novinarskih ekipa.

Foto: pink.rs

Podsetimo, danas se u kuću slavne voditeljke dolazili mnogobrojni prijatelji, saradnici i rodbina, a između ostalih, Jeleni su podršku pružili tetka, otac Dragan sa pevačicinim polubratom, prijateljica Jovana Dakić, menadžer Zoran Birtašević, a onda je pristigao i Aleksa Čonkić, inače Karleušin prijatelj i saradnik.

Divna će biti sahranjena u sredu, 6. marta, u 15:20 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

DUŠKO TOŠIĆ KRENUO ZA SRBIJU ČIM JE SAZNAO ZA DIVNINU SMRT! Uhvatio prvi let kako bi bio sa Jelenom

 

(FOTO) UTEHA NAKON SMRTI MAJKE! Ovo je BRAT Jelene Karleuše! Došao sa ocem da izjavi saučešće sestri




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija