• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sup

07.03.2019

13:12

BEN AFLEK O BIVŠOJ ŽENI: Naravno da je i dalje volim, ona je predivna!

Showbiz

BEN AFLEK O BIVŠOJ ŽENI: Naravno da je i dalje volim, ona je predivna!

Podeli vest

Poznati glumački par službeno se razveo prošle godine nakon 10 godina braka

Nedavno su slikani kako zajedno hodaju ulicom, razgovaraju i osmehuju se. Glumci Ben Aflek i Dženifer Garner ostavili su sve iza sebe i u normalnim odnosima obavljaju dužnosti oko svoje troje dece. 

Aflek je u „Today“ šouu pričao o majci svoje dece, a na pitanje voditelja da li danas može da kaže da je i dalje voli Ben je rekao: 

"Naravno da je i dalje volim. Ona je predivna. Neko ko je majka tvoje dece biće uvek najvažnija i centralna osoba u tvom životu, i to je jako dobro.“ 


Par se zvanično rastao prošle godine, ali su vest da se razvode objavili 2015. godine. Razlog razvoda bila je Benova navodna prevara sa porodičnom dadiljom, ali i njegov problem sa alkoholom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija