• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic žena

20.03.2019

13:34

(VIDEO) KEVIN IZ "SAM U KUĆI" otkrio da je do 14 GODINE SPAVAO U KREVETU SA DŽEKSONOM, a potvrdio i postojanje jezivog hodnika sa ALARMINIM SISTEMOM

Showbiz

(VIDEO) KEVIN IZ "SAM U KUĆI" otkrio da je do 14 GODINE SPAVAO U KREVETU SA DŽEKSONOM, a potvrdio i postojanje jezivog hodnika sa ALARMINIM SISTEMOM

Podeli vest

Glumac Mekoli Kalkin, zvezda kultnog filma "Sam u kući", koji se od detinjstva družio s Džeksonom, istu stvar je rekao još pre 14 godina na sudu. "Postojao je taj prolaz sličan hodniku, a ako se neko približavao vratima spavaće sobe, počelo bi da zvoni, ding-dong, ding-dong. Kad bi neko dolazio, čuli biste taj alarm", istakao je Kalkin 2005. tokom svedočenja u korist kralja popa

Podsetimo, upravo je nakon svedočenja ovog glumca Džekson oslobođen optužbi za zlostavljanje dece.

Inače, u dokumentarcu Sejfčak istakao je da bizarni hodnik nije bio jedina stvar sumnjive prirode na ranču Neverland, već da je tamo postojao i čitav niz soba koje su pevaču služile za zlostavljanje dečaka.

ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA POKUŠALA DA SE UBIJE! Bori se sa depresijom, dokrajčio je dokumentarac o ocu

 - Meni je to bilo normalno. Znam da je to svima neka velika stvar, ali meni je bilo normalno prijateljstvo. Lako je reći da je bilo čudno, ali zaista nije, jer je imalo smisla -  osvrnuo se Kalkin na svoj odnos sa Majklom. Dodao je da je ljudima to prijateljstvo čudno samo zato što je Džekson bio "najpoznatija osoba na svijetu".

Inače, kada su ga na sudu 2005. upitali da li ga je Džekson ikada dodirivao, jednostavno je odgovorio: "Apsolutno ne", pa dodao: "Koliko znam, nikad me nije zlostavljao. Mislim da bih shvatio da se nešto tako događalo", izjavio je.

Foto: AP PHOTO

Na sudu je istakao i da njegovi roditelji nisu videli nikakav problem u tome da deli krevet s Džeksonom, a priznao je da mu je pevač poklonio Rolex sat i da su umeli satima da pričaju telefonom.

Kalkin je tada pričao i da je u istom krevetu s Majklom spavao "bar deset puta", a ranč "Neverland" je prestao da posećuje kada je napunio 14 godina. Interesantno je da su Sejfčik i Vejd Robson, akteri pomenutog dokumentarca, istakli da su imali 14 godina onda kada je Džekson prestao da ih zlostavlja. Kad se glumac vratio na ranč kao 17-godišnjak, više uopšte nije spavao kod Džeksona u krevetu: "Nakon toga bih uvek spavao u delu za goste, jer mi je moja privatnost postala važnija", tvrdio je.

Kad su se u javnosti pojavile prve optužbe za zlostavljanje dece, Džekson je pozvao Mekolija i rekao mu: "Nemoj da brineš o tome. Sad samo moraš da mi budeš prijatelj".

Foto: Reuters

Inače, osvrnimo se i nja spekulacije koje su isplivale 2009. godine - da je upravo ovaj glumac otac najmlađeg Džeksonovog sina Princa Majkla II. Naime, tada su kolale glasine da je Mekoli donirao spermu kako bi kralju popa pomogao da dobije sina sa još uvek nepoznatom surogat majkom. Na pitanje novinara da li je to istina, glumac nije želeo da odgovori.

Zvezda filma "Sam u kući" demantovala je da ga je Džekson ikad zlostavljao, a Džeksonovi naslednici dokumentarac "Odlazak iz Nedođije" nazvali su "jednostranim".

Podsetimo, 2003. je svetlost dana već ugledao dokumentarac Martina Bašira "Život s Majklom Džeksonom", u trenutku kada jee kralj popa još uvek bio živ. U filmu je Džekson odgovorio na pitanje zašto on kao 44-godišnji muškarac spava u istoj sobi sa dečacima.

Foto: AP PHOTO

 - Deci treba ljubav i nežnost. Roditelji ih zapuštaju i stalno su na računarima. Samo želim da im pružim ljubav", rekao je tada Džekson. Nakon te njegove rečenice, usledila je scena koja je izazvala gađenje kod većine - Džekson je kamerama predstavio svog 12-godišnjeg "prijatelja", dečaka koji se u tom trenutku lečio od raka. Sve vreme intervjua, Džekson ga je grlio, držao za ruku i govorio da ga voli.

 - Najlepše je deliti krevet s nekim koga voliš -  rekao je Majkl Džekson, a dečak je tada izjavio da mu je pevač rekao "Ako me voliš, spavaćeš sa mnom u krevetu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija