• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejli Mejl/informer.rs

25.03.2019

09:25

DEPRESIJO MOJA, PREĐI NA DRUGOGA! Savetuju joj razvod, ako ne želi da "strada" zbog njega!

Showbiz

DEPRESIJO MOJA, PREĐI NA DRUGOGA! Savetuju joj razvod, ako ne želi da "strada" zbog njega!

Podeli vest

Američka televizijska voditeljka Vendi Vilijams je pozvala manekenku Hejli Boldvin da se razvede od pevača Džastina Bibera, uprkos činjenici da se par venčao pre nekoliko meseci, prenosi Dejli Mejl

Ona je u svojoj emisiji govorila o mentalnom zdravlju poznatog pevača i istakla da je Hejli (22) isuviša mlada da se time bavi. 

Džastin Biber je nedavno na Instagramu priznao da se bori protiv depresije i istakao je da je njegova borba velika, prenosi Miror. 

NE PROPUSTITE! NOVA EMISIJA "HIT TVIT" NA TV PINK! Gosti Vojislav Šešelj, Čeda Jovanović i Luka Karadžić



- Samo sam želeo da vas obavestim. Nadam se da će vas pogoditi ono što preživaljavam. Mnogo sam se mučio. Osećam se nepovezano i čudno. Samo sam želeo da vas obavestim i zamolim da se molite za mene - napisao je on. 

Umesto da podrži pevača, Vendi Vilijams je istakla da bi Hejli trebalo da ostavi Džastina zbog ljubavi i brige u nadi da će u budućnosti imati šansu za bolji brak. 
 

 

Vendi veruje da bi Džastinov problem mogao da ima negativan efekat na njihov odnos, osim ako mu Hejli ne ostavi prostor da se pozabavi svojim problemima. 

Istakla je da strahuje kako će se Džastin ponašati kada bude postao otac.

(FOTO) DŽULIJA ROBERTS PROMENILA FRIZURU! Glumica ima novi imidž

- Hejli Boldvin ima 22 godine i ona je tek udata žena. Mislim da bih ja na njenom mestu htela da se razvedem u ime ljubavi. U ime ljubavi i prijateljstva. Imam 22 godine, srela sam te kada sam imala 17... Sada je on pod lupom javnosti, a šta će biti kada budu dobili decu - rekla je ona. 

Tu se i zapitala da li bi Džastin bio dobar otac i istakla da je sve to previše za jednu devojku od 22 godine i da bi oni mogli brzo da se razvedu. 



- Ovo vam kažem u ime ljubavi, nisam zlobna. Srećno, deco - rekla je ona. 

(FOTO) BEOGRAD NA SVETSKOJ MAPI! Kritičarka Gardijana oduševljena Beogradskim festivalom igre!



Vendi je navela i da je Džastin dosta toga prevalio preko svojih leđa u toku svog života, a posebno jer je veoma mlad postao slavan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jana

pre 5 godina

Svako imalo razuman zna da je razvod nevidjeno olaksanje i lek loseg braka ,ali ne zna svako da nije to uvek lako izvesti ,sto daj jos veci znacaj i olaksanje kada se problem resi razvodom.

Džejla Šemsudin

pre 4 godine

Pozdrav Zovem se Džejla Šemsudin iz Bijeljine sam, ali se preselim u London sa suprugom sam povrijeđen i srčan kada mi je prije sedam mjeseci u braku nastao veliki problem, između mene i mog muža. tako grozan da je slučaj odveo na sud. Rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakovao iz kuće i natjerao mene i djecu da prođu kroz ozbiljne bolove. Pokušao sam sve prilike da ga vratim nakon puno prosjačenja, ali sve je bilo beskorisno i potvrdio je da je doneo svoju odluku i da me više nikada nije htio vidjeti. Tako sam se jedne večeri, kad sam se vratio s posla, upoznao svog starog prijatelja koji me je pitao o mom mužu. Pa sam mu sve objasnio, pa mi je rekao da jedini način da povratim muža je da posjetim pravopisnu glumu zvanu DrIgbinovia, jer je i njemu to zaista uspjelo. Tako da nikad nisam vjerovao u pravopis, ali nisam imao izbora nego da slijedim njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte doctorigbinovia93@gmail.com za pravopisnu glumu koju je posjetio. Tako sam sljedećeg jutra poslao e-poštu na adresu koju mi ​​je dao, a pravopisni uvjeti su me uvjeravali da ću dva dana dobiti muža. Kakva fantastična izjava !! Nikad nisam razmišljao pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda sam sledećeg jutra, tako iznenađujuće, moj muž koji me nije zvao zadnjih 7 meseci nazvao da najavim da se vraća. Kako je divno!! Tako je bilo i on se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koji je nanio meni i našoj djeci. Od tog dana, naša veza je sada bila jača nego prije, uz pomoć DrIgbinovia-a. Dakle, ja ću vas konsultovati ako imate problema s njim, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći, nazovite ga ili mu dodajte na Whats-app: +2348144480786 vrlo veliko zahvaljujući Drigbinovia ..!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija