• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

20.04.2019

14:11

(FOTO) NAVIKLI SMO DA JE ČESTO NAGA, ali OVAKO BEZOBRAZAN DEKOLTE još niste videli!

Showbiz

(FOTO) NAVIKLI SMO DA JE ČESTO NAGA, ali OVAKO BEZOBRAZAN DEKOLTE još niste videli!

Podeli vest

Britanska manekenka Demi Rouz poznata je po provokativnim i izazovnim selfi fotografijama, a nedavno je objavila jednu na kojoj začudo obučena, ali je to nije sprečilo da prikaže sve svoje čari...

Demi je pozirala u svilenoj, narandžastoj haljini u kojoj je pre svega istakla bujno poprsje, ali je vešto iskoristila priliku da pokaže još malo gole kože.

Naime, ona je prekrstila noge, te se haljina podigla, a lepa brineta se pobrinula se da ne sevne intimno područje, pa ga je prekrila rukom. 

(FOTO) ĆALE TREĆI PUT! Francuski glumac i 30 godina mlađa manekenka dobili dete!

Ona je uz ovu fotografiju poželela pratiocima prijatan vikend, a očigledno ih je ova fotka vrlo usrećila, bar muški deo populacije, s obzirom da je prikupila više od 350 hiljada lajkova i gomilu komentara.

KRAJ PRIČE! Duško Tošić OTPRATIO KARLEUŠU na Instagramu!


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija