• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2019

10:34

(FOTO) SANDRA MELJNIČENKO PROSLAVILA ROĐENDAN NA ELITNOM OSTRVU! Nina Badrić otkrila deo atmosfere!

Showbiz

(FOTO) SANDRA MELJNIČENKO PROSLAVILA ROĐENDAN NA ELITNOM OSTRVU! Nina Badrić otkrila deo atmosfere!

Podeli vest

Sandra Meljničenko proslavila je 42. rođendan na luksuznoj destinaciji, u društvu svetskog džet-seta, a među zvanicama našla se i jedna od njenih najboljih prijateljica Nina Badrić

Nekadašnja članica grupe "Models" i supruga milijardera Andreja Meljničenka Sandra Meljničenko obeležila je 42. rođendan na ostrvu Neker u središtu Karipskog mora, koje važi za destinaciju na kojoj odmaraju brojne zvezde i pripadnici svetske elite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Apr 20, 2019 at 11:32pm PDT

 

Na prestižno ostrvo Sandrini gosti su došli privatnim avionima, oduševljeni što je odlučila da baš na toj destinaciji priredi rođendansku žurku na plaži. Na listi zvanica se, između ostalih, našla i Eva Kavali, supruga slavnog modnog kreatora Roberta Kavalija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? ———————— #neckerisland ??

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Apr 19, 2019 at 9:23pm PDT

 

Sandra Meljničenko i Nina Badrić godinama su dobre prijateljice, te pevačica ni ove godine nije propustila proslavu rođendana svoje drugarice, a pored slika sa žurke ona je podelila i fotografije bajkovitih pejzaža sa ostrva koji su je opčinili.

Foto: printscreen

PRINC VILIJAM VARA KEJT MIDLTON? Drama u kraljevskoj porodici




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 4 godine

Kako je lepa Sandra, odusevila sam se, bez silikona sta se retko vidja. Tako izgleda lepo I negovano. Sretan ti rodjendan Sandra

tugomir

pre 4 godine

vidi se iz aviona da je zena srecna,uvek nasmejana.

samo ja

pre 4 godine

Ja bi ipak da vidim pozadinu svega...ima ona naša reč-sponzoruša...hm-da li bi priznala,u četiri oka da je sve tako kako izgleda?

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija