• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

24.04.2019

12:51

(FOTO) BIVŠA DEVOJKA LEONARDA DIKAPRIA U GADNOM PROBLEMU! Lepa prevarantkinja na sudu zbog utaje poreza i prikrivanja zarade!

Showbiz

(FOTO) BIVŠA DEVOJKA LEONARDA DIKAPRIA U GADNOM PROBLEMU! Lepa prevarantkinja na sudu zbog utaje poreza i prikrivanja zarade!

Podeli vest

Manekenka Bar Refaeli utajila je porez, lagala vlasti, prikrivala zaradu i izvršila krivokletstvo

Bar je pred sudom tvrdila da je tokom 2009. i 2010. godine živela u Americi sa tadašnjim dečkom Leonardom di Kapriom, i da nije bilo potrebe da plaća porez u rodnoj zemlji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flower girl ?

Објава коју дели Bar Refaeli (@barrefaeli) дана 23. Апр 2019. у 6:11 PDT

 

Refaeli je kao dokaz priložila i pismo glumčevog oca, Džordža DiKaprija, kao i brojne fotografije sa bivšim dečkom koje dokazuju koliko je vremena provodila u Americi. Leonardo se nije pojavio pred sudom, niti dostavio bilo kakav pisani dokaz da je Bar živela sa njim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מחר ב״ישראל היום״ שבת שלום ? @eyalnevo @simonell @moranmilk @edenyeru @eranswis

Објава коју дели Bar Refaeli (@barrefaeli) дана 11. Апр 2019. у 5:51 PDT

 

Sudija Šmael Bornstin je, međutim, odlučio da je činjenica da je Bar kupovala nekretnine u Izraelu ipak dovoljna da se u tom periodu vodi kao stanovnica te zemlje. Nije joj pomoglo ni to što je pred sudom tvrdila da je "odsedala kod roditelja" i što nikada nije promenila boravišnu adresu.

BRITNI PROGOVORILA POSLE IZLASKA SA PSIHIJATRIJE: Prete smrću mojoj porodici!

Ova odluka deo je građanske parnice, ali vlasti planiraju da krivično gone manekebku koja će biti jedna od voditeljki Eurosonga u maju.

 

 

Bar je još 2005. optužena da je prikrila oko dva miliona dolara prihoda. Zatim je u spornom periodu prikrila oko šest miliona dolara, i vodila "dvostruku igru" pred poreskim službama. U Americi je prijavljivala da porez plaća u Izraelu, a u rodnoj zemlji da je poreska obveznica Amerike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели Bar Refaeli (@barrefaeli) дана 30. Мар 2019. у 6:38 PDT

 

Pred sudom su i roditelji manekenke, njena majka je optužena da je u tom periodu prikrila više od milion dolara profita ostvarenog tokom angažmana kao agent svoje kćerke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija