• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

24.04.2019

12:53

ZBOG OVE IZJAVE ŽENE OSULE DRVLJE I KAMENJE PO MIRKI VASILJEVIĆ! Glumica javno rekla koje SAVETE DAJE ĆERKI o vezama i braku, pa naišla na LAVINU OSUDA!

Showbiz

ZBOG OVE IZJAVE ŽENE OSULE DRVLJE I KAMENJE PO MIRKI VASILJEVIĆ! Glumica javno rekla koje SAVETE DAJE ĆERKI o vezama i braku, pa naišla na LAVINU OSUDA!

Podeli vest

Mlada glumica Mirka Vasiljević (28) sa fudbalerom Vujadinom Savićem (28) ima troje dece - dva sina i jednu ćerku, a njena nova izjava o tome kako vaspitava svoju naslednicu Adrijanu izazvala je burne komentare na društvenim mrežama i to uglavnom među zenskim svetom

Naime, Mirka je naglasila da njeno dete "mora da zna da je žensko", te da to podrazumeva ćutanje jer onda brak može da opstane i ona može da dobije šta god želi.

- Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna - rekla je Mirka za Premijeru.

Ova izjava naišla je na osudu brojnih korisnika društvenih mreža, koji mahom navode ono što je istina, a to je da "priroda nikako nije postavila ženu kao biće koje ćuti i podmuklo procenjuje kada treba da iznese svoje mišljenje", niti "kao biće koje je podređeno". Neke korisnice društvene mreže su je ljubazno zamolile "da više ne deli savete"...

POPULARNA VODITELJKA PINKA DOBILA PRIZNANJE "DAMA GODINE" DEA ĐURĐEVIĆ: Srećna sam što opet mogu da hodam

Podsetimo, Mirkini stavovi na temu mušk-ženskih odnosa u nekoliko navrata iznenadili su javnost, a najveći šok bila je njena reakcija nakon Vujadinovih fotografija sa drugom ženom.

Vasiljevićeva je tada bila u sedmom mesecu trudnoće.

- I pored skandala koji je zadesio naše porodice moram da sačuvam duševni mir jer sam u sedmom mesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj način. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da rešim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i kako dozvoljavamo jedno drugom je opet naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene. Vujadin je retko u Beogradu i normalno da poželi da izađe sa svojim društvom. Nemam problem s tim. Ljubomora postoji u granicama normale - rekla je tada Mirka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

U pravu je žena,jer devojke su sve alavije i bezobraznije.

Saradžogla

pre 4 godine

Da Mirka svoj ,,ekspoze,, iznese pred moju seljanku i obećajem da ću snositi sve lekarske troškove pa plus sledi nagrada u novcu ,,zbog pokazane hrabrosti,,!Samo da vidim lice moje seljanke jer ete našao se neko da joj objasni ,,koliko ima sati na satu,,!I sada vi mislite da stari Džole a ja se patim pored tak' e žene?Kada se oženiš protiv bogate naslednice onda uživaš u bogastvu a to što trtlja i komanduje uuuuuuu što me zabole!Neka filozofira samo da ne bije!Kako je držim na uzdi?Tako što nećem da je vozim gde hoće ako ,,filozofira,, pošto nema vozačku dozvolu.A imamo tri dobra opela.Da ona ide negde autobusom?Da je neko vidi u autobusu?Čini mi se da bi pocrkala od bruke i em sramote!Seljačka posla!

Snezana

pre 4 godine

Драги људи, наша Мирка је све рекла онако како ваља. Испробајте "рецепт" који је препоручила. У њему је "кључ" успеха! Здрави и живи били. Свима нека су срећни Празници, пуни радости и љубави!

Mila

pre 4 godine

Bravo za Mirku.divnu majku.suprugu.glumicu.dokaz da postoje mudre i pametne zene

dragan

pre 4 godine

Svaka čast Mirki! Voleo bih da vidim koliko dugo žive u braku ćerke od ovih "modernih" majki koje kritikuju Mirku? Naravno, za ovakve stavove Mirke stoji i uspešan muž. Da joj je muž drugačiji pitanje je da li bi opet ovako govorila. Ako je muškarac "na mestu" onda žena treba biti takva kakvom je Mirka opisuje.

Andrijana J

pre 4 godine

Zena koja treba da cuti i prećuti... jadno je to kad svoj način života, navike i moranja prenosiš na dete i ograničavas u slobodi izražavanja. Nebi li cutalo da ne primi samar ili precutalo sto je prevareno??! Ja, koja sam takodje supruga i trostruka majka, veoma britkog jezika, živi u skladnom braku sa suprugom koji nije mlakonja, decu podižemo tako da budu svoji i izrazavaju svoje mišljenje u svakom smislu.

Ja

pre 4 godine

Svaka cast Mirka, odlicno te je majka vaspitala. Tako i ja sa nasom cerkom, da se zna da je muz glava a da je zena vrat?. A sve te gospodje/dame koje te kritikuju, neka one nastave svojim putem i neka odgoje nove Stanije i Soraje, Ajfone i Diskrecije, Lune i Suboticke Zena od 28 god koja ima supruga i troje dece nema cega da se stidi- uspela si kao supruga i majka. O ove “feministkinje”, neka se ne sokiraju kad vide svoje cerke u paklu zvanom Zadruga ili Parovi kako ih dede placaju da im sednu u krilu, mrse kosu i placaju za to zadovoljstvo Bravo Mirka

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija