• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.05.2019

13:42

(VIDEO) UDALA SE DANIJELA KARIĆ! Otac Dragomir široke ruke častio trubače ispred Hrama Svetog Save, mladenci kasnili na venčanje!

Showbiz

(VIDEO) UDALA SE DANIJELA KARIĆ! Otac Dragomir široke ruke častio trubače ispred Hrama Svetog Save, mladenci kasnili na venčanje!

Podeli vest

Pevačica Danijela Karić, ćerka Dragomira Karića, i Ivan Mileusnić venčali su se u Hramu Svetog Save. Mladenci su kasnili na venčanje, a venali su se obučeni u narodnu nošnju

Mladoženja je zapevao od sreće što se oženio!

 

Prvi isped hrama stigao je mladin otac Dragomir, koji je oko sebe okupio trubače i častio ih sa hiljadu evra. On je obukao klasično odelo, sa belom košuljom, ali je svima privukla pažnju leptir mašna u bojama zastave Srbije. Stigla je i mama Hafa, kao i rođeni brat Simon.

 

Danijela I Ivan venčaće se obučeni u narodne nošnje, a venčanju prisustvuju i Danijelina deca iz prvog braka Monika i Filip.

- Navikli ste da smo mi originalni, zato se venčavamo u narodnoj nošnji, jer to je tradicija. Čuvajte tradiciju, jer tradicija nas održava -rekla je Danijela.

Među prvim zvanicama stigao je Dule Savić, a odmah za njim su došli Jugoslav Karić sa suprugom Ivanom i decom.

Bogoljub Karić je stigao sa suprugom Milankom i majkom Angelinom, koju je gurao u kolicima. 

- Osmeh, mama, da našu Danijelu udamo - rekao je Bogoljub, čašćavajući trubače, dok je mati Angelina mahala. 

Podsetimo, Danijela je bila udata za fudbalera Nikolu Martaća, s kojim ima ćerku i sina, a sa Mileunićem sada čeka treće dete, dok će to biti Mileusniću biti prvo. 

Par je već imao građansko venčanje pre dva meseca i tada su za maj najvili pravu ceremonju venčanja i svadbenu žurku.

Veoma sam uzbuđena, ovo sam čekala dugo. S obzirom na to da sam u drugom stanju hteli smo da sve bude mirnije i intimnije. Planiramo da svadba bude prava žurka. Nama je zapravo najbitnije venčanje u crkvi, to je prava ceremonija. To je ono o čemu sanjamo, a ovo je samo registracija, a svadbu planiramo u maju. Ime za bebu još ne znamo, ali razmišljamo o tome - rekao je novopečeni bračni par posle građanskog venčanja u opštini Savski venac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 4 godine

Koji joj je ovo put.?? I koliko puta ce jos???

Grada

pre 4 godine

Ljudima sa Kosova zaista treba iskrena podrska i pomoc. Kako ce da se vrate na Kosovo i povrate uticaj i imidz cestitih i postenih Srba. To svim stranama treba za stvarno pomirenje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija