• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

04.05.2019

08:08

USKORO PADA POMIRENJE? Bred Pit poklonio Dženifer Aniston kuću od 70 miliona dolara!

Showbiz

USKORO PADA POMIRENJE? Bred Pit poklonio Dženifer Aniston kuću od 70 miliona dolara!

Podeli vest

Mediji bruje o navodnom pomirenju glumačkog para, a svi su se iznenadili kada joj je poklonio kuću u kojoj su nekada živeli, koja vredi milione dolara

Nekadašnji glumački par Dženifer Aniston i Bred Pit rastao se pre skoro 15 godina, a donedavno se u medijima spekulisalo da su obnovili svoju romansu, nakon glumčevog razvoda od Anđeline Džoli

Glumica je u februaru ove godine proslavila svoj 50. rođendan, a među zvanicama se pojavio i njen bivši dragi, Bred. Obožavaoci bivših ljubavnika počeli su da spekulišu šta je to Pit poklonio svojoj nekadašnjoj supruzi, a sada su strani mediji došli do informacija da je u pitanju kuća u kojoj su njih dvoje nekada živeli i to na Beverli Hilsu.

BRED PIT ĆE DA POLUDI! Anđelina sav novac ostavlja jednom detetu?

Impozantna vila vredi čitavih 70 miliona dolara, a izvor blizak Anistonovoj navodi da je glumici bilo veoma teško da je napusti nakon razvoda.

 - Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Kuća je bila na prodaju u vreme kada su se razvodili, a Dženifer je teško palo što je Bred tada nije kupio -  ispričao je izvor.

Dženifer i Bred su bili u braku od 2000. do 2005. godine, a glumica se kasnije udala za Džastina Teroa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17