• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2019

14:52

(FOTO) MISICA PRONAĐENA MRTVA U HOTELSKOJ SOBI! Misteriozna smrt urugvajske lepotice!

Showbiz

(FOTO) MISICA PRONAĐENA MRTVA U HOTELSKOJ SOBI! Misteriozna smrt urugvajske lepotice!

Podeli vest

Bivša misica Urugvaja Fatimih Davila Sosa (31) nađena je obešena u hotelu u Meksiku, gde je došla na razgovor na posao. Policija ispituje da li je u pitanju samoubistvo ili su lepoticu ubili trgovci ljudima

Čitav niz misterioznih okolnosti prati ovaj slučaj, te nadležni ne isključuju mogućnost da je lepotica, koja je u Meksiko SIti došla zboh posla, žrtva trgovaca ljudima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #miercoles #wednesday #white #art #model #photography #eyes #makeup #blessed #positivevibes

Објава коју дели Fatimih Davila (@fatimihdavila) дана 10. Окт 2018. у 3:49 PDT

 

Prema navodima izvora iz istrage, Fatimih je u Meksiko došla 23. aprila, a samo nedelju dana kasnije, u utorak, nađena je mrtva.

- Preliminarna istraga je pokazala da je misici po dolasku u Meksiko Siti pomoć pružio jedan muškarac, kojeg je površno poznavala. On joj je pomogao da se smesti u hotel pre intervjua za posao. U pitanju je bio unapred dogovoren razgovor za posao modela, ćime se Fatimih bavila otkako je 2006. godine dobila titulu mis Urugvaja- naveo je taj izvor.

 

 

On je dodao da još nije utvđeno da li se devojka pojavila na razgovoru i da li je dobila posao.

- U utorak smo dobili anonimnu dojavu da je devojka mrtva u hotelu, te su istražitelji odmah otišli tamo. Našli su je  obešenu u kupatilu iznajmljene hotelske sobe - rekao je izvor istrage.

 

 

Prema njegovim rečima, u sobi nisu nađeni tragovi borbe, te se veruje da je misica, ako je ubijena, poznavala svog ubicu.

- Na telu takođe nisu nađeni tragovi nasilja. Ne isključujemo mogućnost da je neko ucenjivao lepoticu, koja se potom ili sama ubila ili ju je neko pod pretnjom na to naterao - kaže policijski izvor.

 

 

Nadležni kažu da je smrt misice utoliko sumnjivija, jer je u poslednje vreme u Meksiku zabeležena serija smrti strankinja. Vlasti su utvrdile da su za neke od tih smrti odgovorni trgovci ljudima, te ne isključuju mogućnost da je i Fatimih njihova žrtva

Prema nadovima meksičkih medija, trgovci ljudima mame devojke u Meksiko obećavajući im posao u modnoj industriji, a umesto toga ih teraju na prostituciju. Nesrećne žene drže zatočeništvu i prete im smrću ukoliko odbiju seks sa klijentima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17