• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

05.05.2019

19:27

(VIDEO) A SAD, NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE! Slavna pevačica postala vlogerka!

Showbiz

(VIDEO) A SAD, NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE! Slavna pevačica postala vlogerka!

Podeli vest

Dženifer Lopez je odlučila da svojoj publici priušti nešto drugačije, pa je objavila desetominutni vlog pod imenom "Twin talks" - ili "Razgovor sa blizancima", čija zamisao je intervju pevačice i njeno dvoje dece blizanaca

- Pokušaću da uradim nešto drugačije danas - započela je pevačica.

- Uvek me pitaju ista pitanja, pa sam odlučila da me moja deca pitaju nešto interesantnije. 

Sin i ćerka pevačice i glumice su prvo bili malo stidljivi, a onda su krenuli da joj postavljaju razna pitanja, od toga da li je upadala u nevolje kao dete, ali i koga više voli, nju ili njega. 

(VIDEO) VRELA BRITNI SPIRS! Video na kom radi bikini jogu ima skoro 3 miliona pregleda za samo 4 sata!



Dženifer je priznala da je kao mala bila poslušna, ali da je povremeno volela i da bude "bezobraznica", a onda je i nabrojala osobine koje najviše voli kod oboje.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija