• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

06.05.2019

08:02

(HOT FOTO) ŠERON STOUN (61) POZIRALA SKROZ GOLA, BEZ CENZURE! I dalje je BOMBA!

Showbiz

(HOT FOTO) ŠERON STOUN (61) POZIRALA SKROZ GOLA, BEZ CENZURE! I dalje je BOMBA!

Podeli vest

Glumica i u sedmoj deceniji izgleda perfektno

Američka glumica Šeron Štoun (61) već decenijama važi za pravu seks bombu, a muškarci širom sveta i dan danas otkidaju za njom. Holivudska zvezda pozirala je za majsko izdanje portugalskog izdanja časopisa "Vogue", a na naslovnici su mogle da se vide njene gole grudi.

Šeron je pokazala kakvo telo ima u sedmoj deceniji.

 

 

 

 


Pljuštale su pohvale na račun glumice, a mnogi su je pohvalili da izgleda fantastično.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Sta po vama na prvoj slici izgleda perfektno? Grudi nisu njene,lice je fotosopirano a ostalo se nevidi.Gledala sam skoro slike sa neka plaze.Puna je celulita kao i svaka zena a kad se savije unapred na sromaku joj se pojave salame.Ne preterujte, i iona je zena kao i neka druga.

pinokio

pre 4 godine

Bog joj dao da bude lepa jos dugo dugo i zdrava pre svega. Ona je odrasla sa Milicom i Dusanom komsijama iz detinjstva i posebno je vezana za Srbiju i Srbe. Seron je jedna od perijanica zastite nasih interesa u Holivudu uz jos neke casne i postene ljude a nije ih malo , za razliku od one vestice i sektasice Andjeline Dzoli koja siri lazi i podrzava muslimanski dzihadisticki otpad .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija