• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

08.05.2019

19:06

(FOTO) MALI PRINC DOBIO IME! Princ Hari i Megan Markl otkrili kako će se zvati njihov prvenac!

Showbiz

(FOTO) MALI PRINC DOBIO IME! Princ Hari i Megan Markl otkrili kako će se zvati njihov prvenac!

Podeli vest

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izabrali su ime za svog sina. Dečak će se zvati Arči Harison Mountbaten-Vindzor

Beba Saseks, kako su ga prva dva dana po rođenju zvali, predstavljena je u sredu prvi put javnosti u Vindzorskoj palati, gde se porodica nalazi još od porođaja koji je bio u ponedeljak.

Foto: Tanjug

Srećni roditelji, Megan Markl i princ Hari,  odgovorili su na nekoliko pitanja, a potom napustili prostoriju u kojoj su bili novinari, jer je trebalo da novog člana kraljevske porodice u podne predstave kraljici. Takođe, nju su prvu obavestili kako će se zvati njen novi praunuk, a onda su to učinili za ostatak sveta.

(FOTO) PRVE FOTOGRAFIJE MALOG PRINCA! Hari i Megan pokazali sina!

Ipak, Megan je otkrila novinarima da iako je trebalo da kraljica prva upozna malog Arčija, slučajno su naleteli na vojvodu od Edinburga, princa Filipa, na putu da se nađu sa novinarima.

Foto: Tanjug

Tokom predstavljanja svog prvog sina, princ Hari je sve vreme držao dečaka, dok je Megan Arčija zaštitnički mazila po gravi. Ovo je prvi put da je vojvotkinja od Saseksa fotografisana u proslednjih šest nedelja.

Foto: Tanjug

Britanski mediji zamerili su Megan zbog toga što je na ovoj trominutnoj konferenciji prisustvovao i američki TV kanal CBS, čija je voditeljka Gejl King bliska prijateljica vojvotkinje od Saseksa.

Dosad su samo britanski mediji prisustvovali predstavljanju kraljevskih beba, dok su svi ostali morali da prenesu njihove priče. Prisustvo američke televizije, i to baš CBS-a, izazvalo je priče o tome da Megan favorizuje određene medije iz svoje rodne zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija