• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

13.05.2019

19:17

(FOTO/VIDEO) MAJKA ILI SESTRA?! Šokantne glasine o slavnoj pevačici!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) MAJKA ILI SESTRA?! Šokantne glasine o slavnoj pevačici!

Podeli vest

Već smo navikli da slušamo neverovatne glasine i tračeve kada su poznate ličnosti u pitanju, a najnovije u nizu se tiče Bijonse, za koju je objavljena tvrdnja da joj je mlađa sestra Solanž zapravo ćerka, kao i da pevačica nema 37 godina, kako tvrdi, već sedam više

Ove spekulacije pokrenuo je Bijonsin nekadašnji saradnik, koji navodi da je pop diva rodila Solanž kad je bila vrlo mlada. Navodno se kao tinejdžerka od 12 ili 13 godina porodila, a njeni roditelji su njih dve odgajali kao sestre.

 

 

- Njena rođaka mi je rekla da je Bijonse Solanžina majka. To mi je rekla u poverenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Rođaka nije sarkastičan tip, tako da sumnjam da bi izmislila nešto ovako skandalozno - rekao je izvor za britanski "Mirror".

On je dodao da pop zvezda nije rođena 1981. godine, kako se predstavlja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 7. Феб 2019. у 10:01 PST

 

- Video sam sliku u njenoj vozačkoj dozvoli, koja je bila na računaru mog menadžera. Njen precizan datum rođenja je 4. septembar 1974. godine - izjavio je izvor.

 

 

U prilog tome list je izneo i podatak da je glumica Gabrijel Junion, koja ima 46 godina, izjavila jednom prilikom da se s Bijonse poznaje još iz detinjstva. Novinari sugerišu da je shodno tome Bijonse ipak 1974. godište, odnosno da će uskoro napuniti 45 godina.

Bijonse se još uvek nije oglasila ovim povodom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija